online sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY286
Average User
Average User
Name: Tuncay ALTUN
PID: 286
Vatsim ID: 840174
City: Istanbul

online olduğumda yakınlarda bir uçak varsa (seyir halinde yada alanda olmam fark etmiyor )üst üste geliyoruz ve crash sorunu yaratıyor bu sorunu nasıl engelleyebilirim?!!
TK 286 Tuncay Altun
THY1679
Junior Member
Junior Member
Name: Erdem ARIKAN
PID: 1679
Vatsim ID: 948604
City: Ankara

Ben sorunu şöyle çözdüm hocam..CRASH'i kaldırarak:)...maalesef yapacak bişey yok herhalde serverda bir çakışma oluyor ve 30000 feetde CRASH:(...iyi uçuşlar

Erdem ARIKAN
THY6679
FLYTHY

LIFE IS SIMPLE...EAT...SLEEP...AND FLY
THY286
Average User
Average User
Name: Tuncay ALTUN
PID: 286
Vatsim ID: 840174
City: Istanbul

hocam suan bende crash ı iptal ettim ama bu da inislerdeki heyecanı azaltıyor!!!
TK 286 Tuncay ALTUN
THY410
Officer
Officer
Name: Batu Demir
PID: 410
Vatsim ID: 842060
City: İzmir

Eğer yanlış hatırlamıyorsam, Allow aircraft collisions diye bir seçenek olması lazım fs de. Böylece inişlerde yine aynı heyecanı yaşayabilirsiniz ;) Sadece başka uçaklarla üst üste gelince crash olmazsınız ki bağlantıdan dolayı olması çok muhtemel.

Image
Deha BOZKAYA
Junior Member
Junior Member
Name: Deha BOZKAYA
PID: 2719

Ben de crash açık şekilde uçuyordum,hatta daha fazla heyecan olsun diye inerken ILS de kullanmıyordum,bu yüzden 2-3 saatlik uçuşlarımın bazıları crash ile sonlanmıştır.Ama gelgelelim online ortamda,gerek serverlardan kaynaklanan bir nedenle,gerekse bazı arkadaşlarımızın dikkatsizliği yüzünden daha push back yapmadan crash olmak da moralimi bozmaya başlayınca (bozulması gayet normal,yarım saat hazırlık yapıyorum kalkış öncesi)ben de crashi kapatmayı uygun gördüm.Sonuçta siz bu işe gereken özeni gösteriyorsanız,crash kapalı olarak uçmanın bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum.Kazasız inişler...

Deha BOZKAYA
PID:2719
[img=left]http://www.euro-book.net/indicator/2/deha.png[/img=left]
Murat Kandemir
Junior Member
Junior Member

Merhabalar
Batu kaptanın dediği gibi sadece hava taşıtlarına kapatabilirsiniz,o zamanda sizin gerçekliğiniz etkilenmeyecektir kanaatindeyim.

Kazasız uçuşlar...

Dr.Murat KANDEMİR
FlyTHY Event Coordinator
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”