Arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum ve ucus için hazırlanıyorum..sizlerin yardımına ihtiyacım var...
1-FSX de online ucmak için hangi programların kurulacagını ve sırasını yazarmısınız?
2-kurulumları tam yaptıktan sonra nasıl ucucaz? trvacc,vatsim,eurobook kullanımları nasıl olacak fsx için?
3-fsx teki airbus A321 ucus için yeterli oluyormu mesela tcas yok yoksa extra ucak mı indirmeliyiz? ben özellikle A320 hastasıyım onu ve tcaz gibi özelliklerini thy coverage larını nasıl edinicem,avsimden indiremedim çünkü.
Gercek hayatta C-130 pilotuyum,elimden geldiği kadar sizlerin de soruları varsa her zaman yanıtlamaya hazırım...görüşmek üzere tesekkurler...
Merhaba ve Fsx online ucus..
Selam,
1- http://www.mcdu.com/en/index.php bu siteden FSINN kurulumu ile ilgili bilgileri, FSX ve Vista ilgili bugları forumlarında bulabilirsiniz.
2-Vatsim üyeliginiz varsa tek yapmanız gereken pilot ID ve password'u girip baglanmanız.
3-Flight Simulator ile gelen default ucaklar cok basic'tir. Eger airbus hastası iseniz Feelthere Airbus Vol.1 size daha cok yarar ancak payware'dir.Hemen hemen tüm özellikleri buglar olmakla beraber simule edilmiştir.
Sorularınızı basit olarak yanıtlamaya calıstım, detaya girmek cok zor. Dedigim sekilde bir inceleme yaparsanız, genede içinden cıkamadıgınız bir problem olursa, burada yazın bilgisi olanlar size yardımcı olmaya calısacaktır. Ayrıca bizim forumlarıda incelerseniz genel bir bilgi sahibi olup, bircok sorunuzun yanıtını bulabilirsiniz.
www.sanalpilot.com cok degerli Türk tasarımcılarının buluştugu bir sanal havacılık sitesidir. Ucaklar için livery, meydanlar için scenery ve gene online uçuş ve flight sim ile ilgili bircok bilgiyi orada da bulabilirsiniz.
Kemal TOLU
1967/LTDA
1- http://www.mcdu.com/en/index.php bu siteden FSINN kurulumu ile ilgili bilgileri, FSX ve Vista ilgili bugları forumlarında bulabilirsiniz.
2-Vatsim üyeliginiz varsa tek yapmanız gereken pilot ID ve password'u girip baglanmanız.
3-Flight Simulator ile gelen default ucaklar cok basic'tir. Eger airbus hastası iseniz Feelthere Airbus Vol.1 size daha cok yarar ancak payware'dir.Hemen hemen tüm özellikleri buglar olmakla beraber simule edilmiştir.
Sorularınızı basit olarak yanıtlamaya calıstım, detaya girmek cok zor. Dedigim sekilde bir inceleme yaparsanız, genede içinden cıkamadıgınız bir problem olursa, burada yazın bilgisi olanlar size yardımcı olmaya calısacaktır. Ayrıca bizim forumlarıda incelerseniz genel bir bilgi sahibi olup, bircok sorunuzun yanıtını bulabilirsiniz.
www.sanalpilot.com cok degerli Türk tasarımcılarının buluştugu bir sanal havacılık sitesidir. Ucaklar için livery, meydanlar için scenery ve gene online uçuş ve flight sim ile ilgili bircok bilgiyi orada da bulabilirsiniz.
Kemal TOLU
1967/LTDA
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Alper Bey hoş geldiniz ,size nacizane bir tavsiyem imkanınız olursa FS2004 le başlamanızdır .Nedeni FSX de bir cok anlamda uyum problemleri (ucaklar,yer ve hava gorselleri ,ara yuz programları) yaşabilirsiniz.FS2004 de bir cok guncel programları her şekilde bulabilirsiniz.
Ancak elinizde FSx mevcutsa Kemal Hocamın dediği gibi forumların hepsinde arama yaparak aradıklarınızı bulabilirsiniz.
Diğer traftan C130 pilotu olmanızdan cok mutlu oldum tabiri caiz ise bende C130 'u cok begenirim .
Sizlerle tecrubeleriniz paylaşmak bizler içinde cok kıymetli olacak..
Gorusmek uzere
TK 177 Ergenekon Kucuk
Ancak elinizde FSx mevcutsa Kemal Hocamın dediği gibi forumların hepsinde arama yaparak aradıklarınızı bulabilirsiniz.
Diğer traftan C130 pilotu olmanızdan cok mutlu oldum tabiri caiz ise bende C130 'u cok begenirim .
Sizlerle tecrubeleriniz paylaşmak bizler içinde cok kıymetli olacak..
Gorusmek uzere
TK 177 Ergenekon Kucuk