yeni resimleri atıcam kısa zamanda....
Saygılarımla
Safak ERBİL
THY7246
KAİ TAK VHHX (9Dragons)
-
- Average User
- Name: Safak ERBIL
- PID: 2246
quote:Originally posted by Bugra Oguzülgen
Crash özelliği kapalı olmadan inilememesi kötü bir olay malesef.
------------------------
Buğra Oğuzülgen - FlyTHY Boeing Fleet Chief - PID 1125
VirtualPlanePictures.net Ex-Administrator

Crash özelliğini kapatıp inmenin bir anlamı yok.Kesinlikle katılıyorum.Adrenalin en ust seviyede indim crach özelliği acık olarak.Buraya iniş yapacak kaptanlara crash özelliğinin acnalarını tavsiye ediyorum.
Saygılarımla
Safak ERBİL
THY7246
Crash özelliği kapalı olmadan inilememesi kötü bir olay malesef.
------------------------

Crash özelliğini kapatıp inmenin bir anlamı yok.Kesinlikle katılıyorum.Adrenalin en ust seviyede indim crach özelliği acık olarak.Buraya iniş yapacak kaptanlara crash özelliğinin acnalarını tavsiye ediyorum.
Saygılarımla
Safak ERBİL
THY7246
-
- Senior Member
- Name: Buğra Oğuzülgen
- PID: 1125
Konuyla bir alakası yok,sadece scenery nin eksi bir yönü olduğunu düşündüğüm için dile getirdim.Yükleyecek arkadaşlara da bir fikir olması açısından.Sırf bu sebeple ben hala yüklemedim.
------------------------

------------------------

9Dragons Pilot's Guide sayfa 28 den alıntı
"In your FS9 Settings window go to Realism and select Ignore crashes and damage. We did not model with crash detection in mind. If you do not turn it off you will crash on final."

"In your FS9 Settings window go to Realism and select Ignore crashes and damage. We did not model with crash detection in mind. If you do not turn it off you will crash on final."

-
- Average User
- Name: Safak ERBIL
- PID: 2246
Acıkcası ben crash ozelligi acık olarak kullanıyorum hic basıma crash durumu gelmedi.Ancak yapmıs oldugum donus sırasında benden kaynaklanan hata ıle 1 kez crash oldum.Bunun sebebı ıse hızımı ayarlayamam ve bınalara vurdugum icin.
Saygılarımla
Safak ERBİL
THY7246
Saygılarımla
Safak ERBİL
THY7246
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
Merhaba
Kai Tak a bu sıralar çok inişler yapıyorum:D, illahada pist başına lastik koyucam derseniz, o zaman sıkıntı çıktığı doğru:D, ancak crash açık olarak rahatlıkla iniş yapılabiliyor.Rahatlıkla yükleyin bence çok zevk alıcaksınız.
Not: Recorder ile inişinizi yapabilir ancak pisti terketmen hemen kalkış yaparak VHHH da motor kapatabilirsiniz ve uçuşunuzuda kayıt edebilirsiniz
Slm lar
CENK SENKAYA
THY6843
Kai Tak a bu sıralar çok inişler yapıyorum:D, illahada pist başına lastik koyucam derseniz, o zaman sıkıntı çıktığı doğru:D, ancak crash açık olarak rahatlıkla iniş yapılabiliyor.Rahatlıkla yükleyin bence çok zevk alıcaksınız.
Not: Recorder ile inişinizi yapabilir ancak pisti terketmen hemen kalkış yaparak VHHH da motor kapatabilirsiniz ve uçuşunuzuda kayıt edebilirsiniz
Slm lar
CENK SENKAYA
THY6843