Görev İadesi

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
alicamat

Sevgili Arkadaşlar,

2001 yılından bu yana üstlendiğim Eğitim Direktörlüğü görevimi Sevgili Bülent Akbay arkadaşımıza bugün itibarı ile iade ediyorum.

Bu görevi, bir misyonu yerine getirmek amacı ile üstlenmiştim ve bugün bu misyonu olanaklarım nispetinde tamamladığımı düşünüyorum. Genç ve dinamik arkadaşlarımızın katkıları ile, sanal havayolu pilotlarımızın seviyelerinin çok daha üst düzeylere ulaşacağına inanıyorum.

Bu vesile ile tüm uçuş öğretmenlerimize, emeği geçmiş ve destek olmuş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Hepinize mutlu sağlıklı bir yeni yıl ve emniyetli uçuşlar dilerim.

Hoşçakalın,

Ali Camat
THY2
VIP Member
VIP Member
Name: Bülent AKBAY
PID: 2

Çok değerli Ali Hocam,

Uzun süredir FlyTHY sitesi ve üyelerine çok faydanız oldu. Değerli emekleriniz için tüm arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürler ederim.

Saygılarımla.

Bülent Akbay
FlyTHY
Administration
Murat Kandemir
Junior Member
Junior Member

Sn.Ali Hocam

Sanal havacılıkta neredeyse uçan her pilotun eğitimine direk yada dolaylı yoldan katkısı olan sizin gibi bir eğitmenin elbette hakkı ödenmez.Bizler için yapmış olduğunuz herşey için binlerce teşekkür ederiz.

Saygılarımla...

Dr.Murat KANDEMİR
FlyTHY Event Coordinator
Serdar Sualp

Çok Sevgili kardeşim Ali,

Yıllar ne de çabuk geçiyor.
Seni FLYTHY ailesi ile tanıştırdığım günü dün gibi hatırlıyorum.
Bu camiaya büyük emeklerin geçti. Kimselerde olmayan bir vizyon getirdin. Bir çok arkadaşımıza hoca oldun, önderlik ettin, dünyalarını değiştirdin. Liderlik vasıflarınla etrafında sana inanan insanlar topladın. FLYTHY'nin bu günkü saygınlığına ulaşmasında herkesten fazla emeğin oldu. Eğitimci olarak yaptıkların dışında, arka planda kalarak verdiğin diğer katkıları ise bu işin içinde olanlar bilir. FLYTHY ve Sanal havacılık camiası bu hizmetlerin için de sana minnettar olmalıdır.
Yerini kim alacak bilmiyorum ama Allah kendisine kolaylık versin. Senin elinden bayrak alıp aynı hızla koşuya devam etmek yürek ister.

Umarım, bizleri aniden böyle bırakacak haklı nedenlerin vardır. Kaybının telafisinin kolay olmayacağına inanıyorum.

Seninle Sanal havacılıktan da önce gerçek havacılık hayatımızda başlayan dostluğumuzun hatırı için bir müddet dinlendikten sonra birlikte yeni projeler başlatmayı canı gönülden arzu ediyorum. Bilirim sen beni kıramazsın. Havacılıktan da o güzel gönlün uzak kalamaz.

Tek tesellim, mazeretine binaen FLYTHY'deki görevinden ayrılmana rağmen bu ortamda tanıştığımız yeni kardeşlerimizle yarattığımız dostlukların baki kalacağıdır.

Geride güzel bir hikaye bıraktın. Bu sana da , seninle birlikte bu yılları yaşayan GERÇEK dostlarına da yeter.

Yolun açık olsun demiyorum, zira birlikte gideceğimiz daha çok uzun yollar var.

Sevgi ve minnet hislerimle,

Image

Not : Biri benim yazımı benim bilgim olmadan editlemesin ! Yazdığım yazının orjinalinin screen shotları kayıtlarımdadır.
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

Ali hocam,tüm emekleriniz için kendi adıma sonsuz teşekkür ederim.Onlarca pilotumuza faydalı olduğunuzdan hiç şüphem yok.

------------------------
Buğra Oğuzülgen - FlyTHY Boeing Fleet Chief - PID 1125
VirtualPlanePictures.net Ex-Administrator
ImageImage
sabih
Rookie
Rookie

Sn. Ali hocam,

Vakti zamanında tedrisatınızdan gecmis, Türk Sanalhavacılığına yaptiginiz katkıları bilen ve takdir eden biri olarak, vermis oldugunuz kararınız karsisinda üzüntü ve saskinlık icerisindeyim.

Muhakkak ki, kendinize gore hakli sebepleriniz vardır ve bunları saygıyla karsılamak durumundayız.

Bir idareci olarak eksikliginizi cok hissedecek olmakla birlikte, HOCAMIZ -jargon olarak degil, gercek anlamda- olarak bilgi ve tecrubelerinizi sanalhavacılık camiasından esirgemeyeceginiz umudu icindeyim.

Size ne kadar tesekkur etsek azdır.

Saygılarımla,
Sabih Gultekin
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Ali Hocam ,

Farkındasınızdır ki hepmize çok şey kattınız ...sanırım sanal havacılık camiasının tüm içtenliği bu karşılıksız paylaşımından geciyor ,yanında hiç eksik olmayan sevgi ve saygıyla..

Emekleriniz için, katkılarınız için ,agabeyliginiz için minnettarız ...

Eksik olmayın..

TK 177 Ergenekon Kucuk
THY656
VIP Member
VIP Member
Name: Selim BILGIN
PID: 656
Vatsim ID: 853361
City: Aydin

Ali hocam
Flythy'yi yaratanlar ve siz şu hayatta yaşarken geride bir şey bırakanlardansınız.Ne mutlu sizlere!
Ben bir havacılık sevdalısı olarak sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Sağolun hocam.

THY656

Selim Bilgin

[img] http://online.vatsimindicators.net/853361/1161.png [img]
TK212
Junior Member
Junior Member
Name: Hasan UNSAC
PID: 0000

Sevgili Ali Camat Hocam,
Siz benim gercek havacilikta da hocaligimi ve cesitli zamanlarda IFR ve CPL check ride'lerimi yapmis bunlari yaparkende bana hicbir zaman aklimdan cikmayan cok degerli seyler ogretmistiniz. Benim icin ve diger gercek dostlariniz icin sizinle fiilen havacilikta bilahare de flythy ve trvacc camiasi icinde bir arada olmak bir sans ve ayricaliktir.
Biz bu sans ve ayricaligi yasiyor ve yasayacak olmaktan dolayi da cok mutluyuz.
Ancak diger taraftan da mensubu oldugum flythy kurulusunun sizin gibi engin bilgisi, tecrubesi, egitimciligi olan bir onemli sahsiyeti
en faydali olacaginizi dusundugum, flythy'yi pilot kalitesiyle cok ust siralara tasiyaciginizi bildigim ve inandigim bir zamanda sizi bir anlamda kaybediyor olmasinin uzuntusunu sizi sahsen taniyan ve/veya ogretilerinizden faydalanmis sansli diger tum kardeslerimle birlikte yasiyorum.
Flythy sizsiz, sizin egitim yonetiminiz ve denetiminiz olmadan ucar, ama sadece ucar.
Sevgiyle kalin Sayin Hocam, gorusmek dilegiyle

Hasan Unsac
IFR CPL MEL
TRVACC Sen.Controller
FlyThy212
hunsac@trvacc.org
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

DEğerli Ali Camat hocam,

Eminimki gerçekten çok önemli bir mazeretiniz olmasa bunca yıldır emek verdiğiniz bir ortamdan aniden ayrılmanız gerekmezdi.Her gönderdiğiniz mesajlardan ve az da olsa beraber geçirdiğimiz zamanlardan elde ettiğim bilgi ve keyfin karşılığında edebileceğin teşekkür'ün ne kadar büyük olursa olsun yinede az kalacağını biliyorum.

Bütün kalbimle umuyorumki, sanal havacılık ile bağınız sadece eğitim direktörlüğü görevinden affınız ile sınırlı kalır ve vakit buldukça bizlere katılır, varlığınızın verdiği "kalite" ve profesyonellik"ten bizleri esirgemezsiniz.

Sizi saygı ile selamlıyor herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

saygılarımla

Hakan GÜVEN

Hakan"737"Güven
THY446
Junior Member
Junior Member
Name: Okhan Ucar
PID: 477
Vatsim ID: 843798
City: Izmir

Değerli Ali Camat hocam, üstümüzde büyük emekleriniz olduğunun bilincinde olarak biz sanal pilotlara vermiş olduğunuz her türlü bilgi ve birikim için minnet duygularımı gönderiyorum. Tekrar bir arada olmak dileklerimle.

Okhan Uçar
Ankara
THY477

Image
uuzgan
Average User
Average User

Sayın Ali Hocam,

Flythynin yüzünü değiştirdiğini ve yeni bir döneme başladığını düşündüğüm bir zamanda, ayrılma kararınızı öğrenerek büyük bir şaşkınlık yaşadım. Vermiş olduğunuz kararı saygıyla karşılamakla birlikte derin üzüntülerimi ayrıca belirtmek isterim.

Sanal Havacılığa katıldığım ilk günden itibaren engin deneyiminizin ve paylaşımcı yaklaşımınızın farkına vararak havacılık temelimizi sizinle oluşturduk. Sanal da olsa havacılığın ciddiyet istediğini, bu işin gerçeğe ne kadar yakın icra edilirse o kadar zevkli olduğunu, kurallara uymanın ve detayların önemini sizinle öğrendik. Zihnimizdeki yüzlerce sorunun yanıtını sayenizde öğrendik. Sonrasında kontrolör olarak yaptığımız bir çok çalışmada tecrübe ve fikirlerinizden yararlandık.

Ali Hocam, ilk günlerinden bugüne, Türk Sanal Havacılığına ve bizlere kattığınız değerlerden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrılma kararınızın yalnızca buradaki görevinize ilişkin olduğunu, biz sanal havacıları gelecekte de yalnız bırakmayacağınızı umuyorum.

Saygılarımla.

Uğur Uzgan
TRVACC
cerguvenli
Newbie
Newbie

Sayın Ali Hocam,

Hiç kuşkusuzki bu haberi en son duymak isteyenlerdenim.

FS3 den beri düşe kalka başladığım uçuş merakım sayenizde asla bırakılmayacak bir hobiye dönüştü. Uzun geceler boyunca bizlere harcadığınız bilginiz ve emeğinizi tarif edecek kelimeler bulamıyorum. Beni eğitmen yaptığınızda da yaşattığınız gururu hayatım boyunca unutmayacağım.

Sizi tanıdığım ve birlikte çalıştığımız için çok mutluyum.

Sizi tekrardan aramızda görüp, engin bilgilerinizden yararlanmak dileğiyle hoşçakalın.

Saygılarımla,
Cem Ergüvenli
030 Flight Instructor
THY455
Average User
Average User
Name: Serdar DEMIRAY
PID: 455
Vatsim ID: 842820
City: Istanbul

Sn. Ali Hocam,
Bende bu hobiye ilk başladığımda değerli katkılarınızdan çok faydalandım.Hele haftanın sorusu köşenizi okumaktan büyük keyif aldığımı belirtmek isterim. Bir sonraki haftanın sorusunu merakla beklediğimi anımsıyorum. Eminim ki sizin yokluğununz FlyTHY camiası için büyük kayıp olacaktır. Vatsimde bizleri bizimle uçma zevkinden mahrum etmeyeceğinizden eminim..

Saygılarımla
PID 455
Serdar Demiray
EmirhanKöksalTHY

Ali hocam bizlere verdiğiniz o güzel bilgiler için size ne kadar teşekkür etsek az.Türk Sanal Hvacılığı Sizin gibi üstadlar sayesinde buralara kadar geldi.Biliyorumki sizde yine hep aramızda olacaksınız.Saygıalrımla.

Image Image
Post Reply

Return to “Training Lounge”