Jeppesen CD

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
MD
Junior Member
Junior Member

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun zamandır kullanmadı?ım Jeppesen (cd -V 1.1.2)programını tekrar yüklemek istedi?imde

16 bit Windows Subsystem sekmesi altında,

C:\Windows\system 32\ Autoexec.NT: system dosyası Ms Wind uygulamalarını çalıştrmak için uygun de?il
şeklinde bir uyarı veriyor.

daha önce XP ile sıkıntız kullandı?ım bu programı tekrar yüklemede karşılaştı?ım bu sorun hakkında bir çözüm önerisi olan varmı

Ayrıca Jeppesen SIMCharts 4.0 for Microsoft Flight Simulator X hakkında tecrübeniz varmı. Bu programı ba?amsız olarak kullanılarak chartların çıktısını alabilmek ve Fs 9 da kullanmak mümkün mü ?

şimdiden sa?olun

Can Hürel

Image
1237
Senior Member
Senior Member
Name: Alper Oğuz
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

Merhaba,

O dosyayi C:\windows\system32 altında boş olarak oluşturmayı deneyin. İşe yaramazsa bana özel mesaj ile eposta adresinizi iletin, size kendi makinemdekini göndereyim.

iyi uçuşlar

Alper Oğuz
TK1237
alperoguz at gmail nokta com
balbunar
Rookie
Rookie

Alper Bey,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Önerinizi denedim fakat sonuç alamadım. Üstelik yaptığım bir hatadan dolayı XP yi yeniden kurmak zorunda kaldım.Ama uzun uğraşlar sonucu ve kendime çok kızarak da olsa formatlama sonrasında sorun çözüldü ve cd kullanabilir duruma geldim.
Daha güncel chartlar için ise bahsetmiş olduğum online Jeppesen Simchart programını da aldım. Bu programı kullanırken FS den bağamsız olarak chartların printi alınabiliyor. oldukça kullanışlı bir program olduğunu düşünüyorum fakat ne yazıkki her yıl üyeliğinizi yenilemek durumundasınız.

Can Hürel
THY 393

Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”