Selamlar,
orjinal 2002'de 737'nin logosunda ısık var mı? Bende gorunmuyor.Ayrıca hangi ŞY737'yi download ettimse onda da logosu ısıklı olan bulamadım.Dolayısıyla gece ucusları biraz keyifsiz oluyor.
Cevaplar için tesekkurlerimle.
Selçuk Toramano?lu
TK 13
Logo ısıkları
-
- Average User
- Name: Selçuk
- PID: 13
Default FS 2002'nin 737, 747, 777 uçaklarının hepsinde logo ışığı var. Dolayısıyla default 737-400 repaint edilen uçaklarda da logo ışığı bulunmaktadır.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
-
- Average User
Maalesef bendeki default uçaklarda da logo ısıkları yok.Simulatörü yeniden yüklemek dısında yapabileceğim bir şey var mı?
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Eğer internetten default 737 repaint edilen uçakları da indirip denediyseniz ve olmuyorsa, FS'yi silip tekrar kurmanız büyük ihtimalle sorunu ortadan kaldıracaktır.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
-
- Average User
Maalesef FS'yi yeniden yüklememe rağmen sorun cözülmedi. Logo ışıklarının yanması konusunda başka önerileriniz varsa bekliyorum.Zaten ilk yüklememdem beri tarih ile ilgili bir sorun var.Hep 1 gün önceyi gösteriyor.Ama o şekilde uçmaya alışmıştım, yanlız bu logo işi bayağı can sıkıcı.Bu arada FS orjinal.Bilgilerinize.
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Buradan default 737'nin gece texturesini indirip, Fs2002/aircraft/b737_400 (yada indirdiğiniz diğer default 737) /texture içindekiyle değiştirin. Bakalım sizde ne olacak?
Dosya 8KB'dir.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Dosya 8KB'dir.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
-
- Junior Member
Bunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. Hemen minik bir anket yapalım.
Benim ekran kartın ge-force 2 mx 400 ve sorun yok.
Sorun olan arkadaşlar, ekran kartlarınızın modelini alabilir miyiz ? Olmayan arkadaşlardan da birkaç cevap alırsak donanımı değerlendirebiliriz.
Sevgiler,
Dogan Zorlu, Izmir
TK482
Benim ekran kartın ge-force 2 mx 400 ve sorun yok.
Sorun olan arkadaşlar, ekran kartlarınızın modelini alabilir miyiz ? Olmayan arkadaşlardan da birkaç cevap alırsak donanımı değerlendirebiliriz.
Sevgiler,
Dogan Zorlu, Izmir
TK482
-
- Average User
Rage Pro turbo Agp2x 8MB
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Arkadaşlar ben ekran kartıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. (ati xpert2000/ve yanıyor)
Bir de panelde "logo lights" düğmesine bakın açık mı.
Olmadıysa settings kısımlarından birinde "flight simülatör kontrols aircraft's light" seçeneğinin etkin olup olmadığına bakın, bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Remzi Öztürk
Tk-47
Bir de panelde "logo lights" düğmesine bakın açık mı.
Olmadıysa settings kısımlarından birinde "flight simülatör kontrols aircraft's light" seçeneğinin etkin olup olmadığına bakın, bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Remzi Öztürk
Tk-47
-
- Junior Member
Selçuk hocam sanırım size bi teknisyen(elektrikçi) lazım
) espri bi yana DF737 de hiç söndüremediğim logo lightlar var sizdeki durumu nedir acaba?
Levent İSHAKO?LU

Levent İSHAKO?LU
-
- Average User
DF737'nin logo ışıkları yanıyor. Ama sizdeki gibi söndürmek mümkün değil.Benim problemim default uçaklar ile download ettiğim uçakların çogunda yanmaması.
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
Selçuk Toramanoğlu
TK 13
- THY4743
- Senior Member
- Name: Targan UNUTMAZ
- PID: 4743
- Vatsim ID: 1130878
- City: Istanbul
Arkadaslar benim yeniden boyama ve ışıklandırma yapmış olduğum bir B 737-400 var. flightsim.com'a yüklendi ve de yakında avsim.com'ada yüklenecek.Uçak default 737, ancak Logo kısmını ben yeniden farklı bir efect ile ışıklandırdım.Eğer kullandığınız panel de logo light düğmesi varsa açıp kapatabiliyorsunuz da.Ayrıca landing light efectleride yeni.Dosya adı tk7342.zip iki gün önce yüklendi bence birde onu deneyin.
Biraz reklam oldu ama
Targan UNUTMAZ
targan@ultratv.net
tago...
Biraz reklam oldu ama
Targan UNUTMAZ
targan@ultratv.net
tago...