merhabalar
Belki bilmeyenler vardır benim gibi diye yazmak istedim Göksel KABAROGLU kaptanın önerisiyle Real Environment Professional adlı bir program yükledim özellikle gece taxi yolları ve runway ler birde su efektleri çok gerçekçi göstermeye başladı hatta su bazen fsx kadar iyi gösteriyor tavsiye ederim,bu program ücretsiz isteyen yükleyebilir linkini de veriyorum.Kazasız uçuşlar...
http://www.flightsimworld.com/downloads ... ?dlid=1375
Dr.Murat KANDEMYR
THY7024
TAXI YOLLARINDA GORUNTU
-
- Average User
- Name: Safak ERBIL
- PID: 2246
Merhaba Murat Hocam
Bu guzel programı bizlerle paylastıgınız ıcın tesekkur ederım.Aksam hemen bilgisayarıma kurup denıcem.Emınım guzel bır programdır.
Acı olan 50 defa sayfanın goruntulenıp olumlu yada olumsuz bır sey yazılmaması.
Aksam deneyıp tekrar yorumumu yazarım.Tekrar zorunda olmadıgınız halde paylasımınız ıcın kendı adıma tesekkur ederım.
Saygılarımla.
THY7246
Safak ERBIL
Beni anlayan bir sensin birde KULE
Bu guzel programı bizlerle paylastıgınız ıcın tesekkur ederım.Aksam hemen bilgisayarıma kurup denıcem.Emınım guzel bır programdır.
Acı olan 50 defa sayfanın goruntulenıp olumlu yada olumsuz bır sey yazılmaması.
Aksam deneyıp tekrar yorumumu yazarım.Tekrar zorunda olmadıgınız halde paylasımınız ıcın kendı adıma tesekkur ederım.
Saygılarımla.
THY7246
Safak ERBIL
Daha öncede buna benzer bir program kullanmıştım,o add-on da akşamları havada ay olmamasına rağmen denizde ve su birikintilerinde gereksiz ışıldamalar oluyordu...Linktenki programa ait dökümantasyonları inceledim gerçi şuan deneme şansım yok ancak akşama fakat eminimki buda çok güzeldir. Paylaşımınız için teşekkürler...
Sevgiler,
Volkan
OHY1041 B744
Sevgiler,
Volkan
OHY1041 B744
-
- Junior Member
Olsun şafakcığım teşekkür bekleyerek yapmıyoruz bu işi biliyorsun çorbada bir dirhem tuzumuz olduğunu bilmek bile bana yetiyor faydam olursa azıcık da ne mutlu bana :-)
Yinede ikinizede nezaketinizden dolayı teşekkür ederim .
Sevgi ve Saygılarımla
Dr.Murat KANDEMİR
Yinede ikinizede nezaketinizden dolayı teşekkür ederim .
Sevgi ve Saygılarımla
Dr.Murat KANDEMİR
-
- Junior Member
Evet şafak valla sağol hemde ne tebessüm oluştu :-)
-
- Junior Member
kutuda corona var bilemediniz kaptan tanımadığımız adamı da tanımıyoruz :-)
-
- Average User
- Name: Safak ERBIL
- PID: 2246
Valla kaptanlarım aramızda o kadar guzel bır sohbet vardıkı herhalde dayanamayıp gelmıs olmalı.bı ara hollanda sanal havayolları falan gıbı bıseyler dedı ama anlasamadık.muzık ın evrensel olması gıbı pılotluk aşkıda evrensel 
THY7246
Safak ERBIL

THY7246
Safak ERBIL
- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
747 nin reverse leri açık olduğuna göre en azından pistin ortasının biraz ilerisinde tezgahı kurmuşlar.Daha önce youtube de bir 747 kalkışında tam pistin arkasında seyredenlerin haline bayağı gülmüştüm

Adem BÜRCÜ THY1834

Adem BÜRCÜ THY1834