SANAL HAVACILIK E?İTİMİ

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
Yenici
Average User
Average User

Degerli Pilotlar,

Gecti?imiz aylarda 1. si yapılan "Sanal Havacılık Egitimleri" serisinin, gelen istekler uzerine 2. sine başlıyoruz.

Detayli Bilgi icin;

http://forum.onurairva.com/Default.aspx?g=posts&t=1014

A.Önder Yenici - THY497
THY2246
Average User
Average User
Name: Safak ERBIL
PID: 2246

teyyare tipi olarak pmdg verilmiyormu acaba....sadece pss uzerinemi ders verilecek.

birde konu anlatımlarında ıstedigimiz derslere girebiliyormuyuz?

THY7246
Safak ERBIL

Beni anlayan bir sensin birde KULE
Yenici
Average User
Average User

Sn. ERBIL, Merhaba.

Genel Havacilik Egitimi içinde; birçok temel konu ile birlikte, Chart Okuma, ATC ile konusma usulleri, Meydan Bekleme usulleri, Pas gecme usulleri, HOLD'a girme cikma, gibi konular yer alacaktır.

Ucaklar Hakkinda Teknik Egitimin yanısıra, MD83/88 ve Airbus A320/321 PMDG B738, PSS B757, LEVEL D B767 TYPE eğitimleri de verilecektir.

Bu eğitimler, konusunda uzman arkadaşlar tarafından, gerçek operasyon usullerine olabildiğince sadık kalınarak verilecektir.
Eğitimlerimizin disiplin ve samimiyet ortamını korumak amacıyla, ders seçme olanağı malesef bulunmamaktadır.
GENEL HAVACILIK E?İTİMİ, yaklaşık olarak 7-10 ders sürmesi planlanmaktadır. TYPE eğitimi almak isteyen arkadaşların da belli bir sayıda olması, eğitimin biran önce başlaması açısından önemlidir. Bizler elimizden geldiğince, eğitim süresi boyunca fazlaca pilot arkadaşın faydalanmasını istiyoruz.
GENEL HAVACILIK ve TYPE eğitimleri, başvuru durumuna ve sayısına göre hazırlanıp, başvuru sahiplerine duyurulacaktır.

Sevgi ve Saygılarımla...

A.Önder Yenici - THY497
Yenici
Average User
Average User

Her nekadar başvuru sayımız makul seviyeye ulaşmış olsa da, hiçbir arkadaşımızın madur olmaması için, ilk ders olan CUMA günü başvurular, ders saatine kadar kabul edilecektir.
Bu şekilde geç başvuru yapabilecek olan arkadaşlarımızdan ricamız, TeamSpeak programının kurulu ve iletişime hazır halde olmasını sağlamasıdır.

Bilgi için;
http://forum.onurairva.com/Default.aspx?g=posts&t=1014

A.Önder YENİCİ - OHY109
Onurair VA
Training Manager
Serden
Average User
Average User
Name: Serden NAYIN
PID: 3938

teamspeak ayarlarinda FSfdtFSinn yazan kisma ve kanal sifresi yazan yerlere ne yaziyoruz acaba?

tesekkurler

Serden NAYIN
THY2168
Yenici
Average User
Average User

Serden kaptan, merhaba.
Server password kısmına FSfdtFSinn, Kanal şifresi kısmına da kanat yazmalısınız.
Yukarıdaki linkten, TeamSpeak ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle...

A.Önder YENİCİ - OHY109
Onurair VA
Training Manager
Serden
Average User
Average User
Name: Serden NAYIN
PID: 3938

bu muydu yani:) nasil bir soru sorduguma inanamiyorum,jeton yeni dustu kaptanim,tesekkurler:D

Serden NAYIN
THY2168
Özgür Orhon
Newbie
Newbie
Name: Ozgur ORHON
PID: 0000

Önder Bey,

Ben de başvurumu yaptım mail ile kabul edildiğimize dair bir bilgilendirme yapılacak sanırım doğrumudur?Eğitim cuma günü başlıyor herhangibir mail almadım acaba mail ulaşmadı mı diye işkillenmeye başladım :)

Özgür Orhon
THY2354
Image
Yenici
Average User
Average User

Serden kaptan, bu durumlar hepimizin başına gelebiliyor, hiç önemli değil.
Özgür kaptan, şu ana kadar başvurusu onaylanmayan bir arkadaşımız olmadı. Dolayısıyla Cuma günü 18:30 itibarıyla TeamSpeak de "OHYVA Training" kanalında hazır bulunabilirsiniz.
Mail konusuna gelince; bütün arkadaşlara ilgili konuda mail gönderildi. Fakat ben tekrar kontrol edeceğim. Bu konuda, tarafımızdan kaynaklanan herhangi bir aksaklık olmuş ise, şimdiden özür dilerim.

Sağlıcakla kalın...

A.Önder YENİCİ - OHY109
Onurair VA
Training Manager
Özgür Orhon
Newbie
Newbie
Name: Ozgur ORHON
PID: 0000

Önder Bey;

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Eğer onaylandıysa mail'ın çok da önemi bulunmamaktadır.Cuma günü 18.30 da "OHYVA training" kanalında olacağım.

Özgür Orhon
THY2354
Image
canery
Junior Member
Junior Member

Önder Hocam selamlar.Bende bir mail göndermişdim tarafınıza bu yapılacak olan eğitimlerle ilgili.Ulaşmadımı acaba elinize ?

Caner Yalçın
THY1106
Yenici
Average User
Average User

Sn. YALÇIN, merhaba.
Mail'inizi aldım. Cevap gönderildi. Başarılar dilerim...

A.Önder YENİCİ - OHY109
Onurair VA
Training Manager
Post Reply

Return to “Training Lounge”