Merhabalar hepinize sevgili kaptan arkadaşlarım,
Yine bir sorunla sizleri rahatsız ediyorum.
Benim sorunum şu;
Offline durumda çok rahatlıkla uçuş yapabiliriyorum.Hiç bir zaman soru olmuyor.Ancak Squawk Box aracılı?ıyla Online olarak uçarken her zaman olmamak kaydıyla, sıklıkla Flight Simulator kilitleniyor ve kapatmak zorunda kalıyorum.
Eski bilgisayarımda hiç karşılaşmadı?ım bir sorundu bu.Üstelik eski PC sistemim kötü oldu?u halde.Yeni PC aldım sistemim oldukça iyi kaldırma diye bir problem yok.
Dedi?im gibi sadece Online durumda ve genellikle FS kilitlenmesi sorununu yaşıyorum.Ama hiç bir sorun yaşamadan uçuşumu bitirdi?imde oluyor.
Sizlerden ricam bu sorunun neyden kaynaklanabilece?i ve çözüme dair bilgilerinizi aktarmanız.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler sevgili arkadaşlarım..
Herkese Yyi Uçuşlar
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON
Online Uçarken Kilitlenme!!
- THY1679
- Junior Member
- Name: Erdem ARIKAN
- PID: 1679
- Vatsim ID: 948604
- City: Ankara
İyi akşamlar Eray kaptan..bende de aynı şekilde özellikle ATC'ler online iken takılmalar ve kilitlenmeler oluyordu..ne yaptım ve ne ettiysem bir türlü çözüm bulamadım..en sonunda squawkbox'dan FSINN programını kullanmaya başladım...şimdi takılma gibi bir problem yok..hem daha kullanışlı...benim bu konuda yardım edebileceğim bu kadar[:(]iyi akşamlar
Erdem ARIKAN
THY6679
LIFE IS SIMPLE...EAT...SLEEP...AND FLY
Erdem ARIKAN
THY6679
LIFE IS SIMPLE...EAT...SLEEP...AND FLY
Çok teşekkür ederim Erdem Kaptan.Bende Squawk Box'tan kaynaklandığını düşünüyorum FS Inn indirdim sadece chat ile ilgili olan o hatayı düzeltmedim.Bende ozaman mecburen FS Inn kurayım yapcak birşey yok sanıyorum.
Tekrar Teşekkür ederim Erdem Kaptan ilgine ve cevabına.Sanada İyi Akşamlar dilerim.
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON
Tekrar Teşekkür ederim Erdem Kaptan ilgine ve cevabına.Sanada İyi Akşamlar dilerim.
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON