Ev yapımı kokpit resimlerim

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
metinokucu
Newbie
Newbie

Image

Image

Image
Taceddindemir
Newbie
Newbie

Hocam çok güzel olmu#351;:) Maliyeti ne oldu acaba. Ayr#305;ca san#305;r#305;m daha bitmemi#351;. bu haliyle kaça ml oldu?
metinokucu
Newbie
Newbie

teşekkürler efendim.
1 projektör,iki bilgisayar,üç monitor,go flight hardware,ch yoke and pedals,flight deck solutions paneller ve bilumum add on software 7-8000 dolar civarında...
Saygılar
THY1935
Average User
Average User
Name: Hanifi AVCI
PID: 1935
Vatsim ID: 964441
City: Samsun

Kaptan bunları gercekten sizmi yaptınız inanılır gibi değil. Daha önce görmedim değil ama gercekten bilgi ve beceri isteyen bir iş. kokpitin dışındaki(perdedeki) görüntününde tam ekran olması üçboyutlu bir hava katmış,koltuktan kalktığınızda daha aşağıyı görebilme olanağı sağlıyordur.
Paneldeki herbir görüntüyü (VHS ekran gibi)ayrı ayrı monitörlere nasıl verdiğinizi merak ediyorum

Hanifi Avcı
İSTANBUL
metinokucu
Newbie
Newbie

Sn.Avcı teşekkür ederim.
Gerçekten uzun süredir uğraşıyorum ama sanıldığı kadar zor ve karmaşık değil.
Projektör kullanmak ayrı bir zevk ve hava katıyor böylelikle bir cockpit shell yapıp uçmak mümkün oluyor.
Panellere gelince,FSXPAND (cockpitsolutions.com/flyware)muhteşem bir add-on,ikinci bir ekran veya pc de her şekilde ayarlanabilir panel ve göstergeler sağlıyor,bir göz atın...
Saygılar
Dr.Metin Okucu
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”