quote:İsteyen olursa CD ye çekip kargo ile gonderebilirim (CD ve Kargo ücreti karşılığında ki en fazla 5ytl tutar)
quote:5 saatlik uğraş ve Tansu Daylan'nın Türkçe'ye çevirmiş olduğu 737-800 eğitim uçuşu yazısı sayesinde pause tuşunun aşınmasına yol açan ilk adam akıllı PMDG 737 uçuşumu (LTBA-LTCI) gerçekleştirdim.
Overhead Panel, Pre-flight preperation, FMC, take-off, climb, approach ve landing hakkında eskisine nazaran hatırı sayılır bir tecrübe elde ettiğime hiç şüphe yok. Bir anda kendimi 047 başta 2 kırmızı 2 beyaz yaklaşma ışığının yandığı bir pistle karşı karşıya bulmak, 300,200,100,60,30,20,10 ardından ilk defa burun tekeri yerine arka tekerleri ve akabinde burnu yere koymak, 144kt ile t/d yapmanın 300kt ile t/d yapmaya nazaran piste çarpıp top gibi havaya fırlamaya engel olacağını görmek, 10ft de motoru rölantiye almanın pist sonunda pistten fırlayıp ağaçlık alana ve ya denize dalmaya engel olduğunu ögrenmek epey zevkliydi

Tansu Daylan'ın yazısıyla birlikte bahsettiğiniz CD leri Kargo ile bana gönderebilirseniz çok sevinirim. Bana MSN Messenger'dan veya e-mail'imden ulaşabilirsiniz. ?imdiden Teşekkürler.

Sevgi ve Saygılarımla...
A.Önder Yenici - TK497