Öncelikle herkese saygılar,
Dün gece (19/03/07),Cessna C182 tipi uçakla LTBA 18L pistine ILS yaklaşmanın sonunda,yere teker koymama çok az bir süre kala bir anda ekran karardı.Fakat hala sesleri tam olarak alıyordum.O sırada da adını hatırlayamadı?ım bir kaptanımız indi?im pist olan 18L pistine taksi yapıyordu.Bende ekran karadı?ı için crash olaca?ımı anladım ama bana yakın olan ve taksi yapan uça?a çarpma tehlikesini engellemek için uça?ı sa?a yatırdım.(Tabi tüm bunları hiç bir şey görmeden yaptım.)
Daha sonra ''stall'' uyarı sesini duydum ve joystick in titreşiminden ve seslerden yerde sekip crash oldu?umu anladım ve o anda görüntü geldi.Bende crash olmuştum.
Tabi hemen akabinde LTBA da online olup o sırada pist başına çok yakın olan kaptanla konuştum.Fakat bana Crash olmadı?ım aksine gayet güzel indi?imi söyleyince şaşırdım.
Böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım.Bende bunu ba?lantıyla ilgili bir probleme yordum.Fakat benim canımı sıkan;
Ben CRASH! oldu?umda di?er uçaklar bunu neden göremez?Bunu ayrı bir ayarımı var? Realisim ayarları ''Hard'' da..
Yardımlarnız için şimdiden teşekkürler,Kazasız uçuşlar..
Burak GÖKGÖZ
Online Crash!..
-
- Average User
- Name: Serden NAYIN
- PID: 3938
bo konuyla ilgili benim de bir sorum olacak.online ucusta her ucagi kendi tipi ve livery'siyle gormeyi mumkun kilan bir program var mi? yada ne bileyim,bir A380 gordugumde onu o sekilde gormek isterim,340 yada 747 olarak degil.bunun tek yolu butun ucaklari tek tek indirmekten mi geciyor? livery icin cozum var mi?
Serden NAYIN
THY2168
Serden NAYIN
THY2168
-
- Newbie
Serden Kaptan a katılıyorum.Aynı durumu bende çözmek istiyorum.
Burak GÖKGÖZ
Burak GÖKGÖZ
- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
http://www.ivao.aero/network/so/
Bu adreste İVAO nun hazırlamış olduğu MTL dosyasında tüm şirket ve modellere ait yaklaşık 2300 uçak ve lıvery mevcut.Dosyayı indirdikten sonra otomatik olarak aircraft klasörüne kuracak ve siz her gelen uçağı kendi livery i ile görebileceksiniz.
Adem BÜRCÜ THY 1834
Bu adreste İVAO nun hazırlamış olduğu MTL dosyasında tüm şirket ve modellere ait yaklaşık 2300 uçak ve lıvery mevcut.Dosyayı indirdikten sonra otomatik olarak aircraft klasörüne kuracak ve siz her gelen uçağı kendi livery i ile görebileceksiniz.
Adem BÜRCÜ THY 1834
-
- Junior Member
SERDEN KAPTAN
Ben daha okumadan adem kaptanım yazmış bile sağolsun o paketi indirirseniz
tüm uçak ve havayolları gözükecek sanırım
YANLIZ ÖNEMLE BELİRTEYİM BUNLAR YÜKLENDİ?İNDE FS Yİ AÇARKENDE FS İNN İ AÇARKENDE ÇOK GEÇ AÇACAK TÜM UÇAKLAR OLDU?U İÇİN PC YAVA?SA TAVSİYE ETMEM.
Ben daha okumadan adem kaptanım yazmış bile sağolsun o paketi indirirseniz
tüm uçak ve havayolları gözükecek sanırım
YANLIZ ÖNEMLE BELİRTEYİM BUNLAR YÜKLENDİ?İNDE FS Yİ AÇARKENDE FS İNN İ AÇARKENDE ÇOK GEÇ AÇACAK TÜM UÇAKLAR OLDU?U İÇİN PC YAVA?SA TAVSİYE ETMEM.
-
- Newbie
Bence sadece ihtiyaç kadarını yüklemek lazım. THY textureleri mesela.