Gerceklik soyle boyle... ilk Fly by wire sistemini kullanan airbus FS9da... performans iyi, otopilot default FS9 ama cok guzel yapilmis gercegi andiriyor... SP1 cikiyor yakinda ve bulunan butun buglari yok edicek insallah... 1 haftaya kadar cikar, o SP1le cok iyi bir airbus olucak... www.airlinerxp.com tarafindan bir airbus cikicak yakinda ama ne zaman bilmiyoruz
Gerçek airbus sersinde (A32X ve A31X'den bahsediyorum). Gaz açtıkça TO/GA, FLX v.s. v.s. gibi modüller değişir. Wilco bunu göz önünde bulundurmuş ve eklemiş. Bunun dışında gene gerçek uçakta kritik yatay ve dikey açılarda uçak kontrolü sizden alarak, kendini stabil bir konuma getirir. Wilco kısmen bunuda simulize etmiş. Paneli hoşuma gitmedi açıkcası ancak göstergeler kaliteli. Gerçek Airbus'ın kontrolünü ellemiş olarak ben beğendim. Tavsiye ederim.
-----------------------
Barbaros H. EMSEN (EMS)
PPL & ATPL STUDENT
AYJET IV. Dönem
"FlYiNg 4 JoKeRs"
-----------------------
Bilemiyorum. Yani Sarmadı. Grafikler pek te kaliteli değil, hani freeware bir paneli alıp ta birkaç geliştirme yapıp bi de FMC koymuşsunuz gibi duruyor. PSS pameli daha bi etkileici. Keşke PSS in panele bu göstergeleri invert etmenin yolu olsa da kulansak.
-----------------------
Barbaros H. EMSEN (EMS)
PPL & ATPL STUDENT
AYJET IV. Dönem
"FlYiNg 4 JoKeRs"
-----------------------