FS passengers sorunu...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
bbugday
Junior Member
Junior Member
Name: Burak Buğday
PID: 2175

De?erli arkadaşlarım;
Fs passengers da bir sorun farkettim geçen gün belki buna bir çözüm bilen vardır diye umuyorum...

Geçen gün yaptı?ım LTBA-KJFK uçuşu sırasında KJFK yaklaşmasında Flap Jam sorunu yaşadım yani Flaplar sıkıştı ve açılmadı.[xx(]
Flapsız indi?im KJFK'de oldukça sert bir iniş gerçekleştirdim...
Gate'e taxi yaptıktan sonra uçuşu sonlandırdım ve company manager'dan bakım bölümüne girdim. Yaklaşık 5milyon dolara maal oldu flapların düzelmesi. Ancak kalkışta sorun tekerür etti. Ancak bu sefer FSpassengers bu sorunu algılamadı. Flapsız kalkarım bir daha baştan başlamiyim dedim ve o şekilde kalktım. Ystanbula inerken do?al olarak yine flapsız inmek zorunda kaldım ve emergency declare ettim. Neyse indim LTBA'e uçuşu sonlandırdım ancak gördüm ki FSP sorunu algılamamış ve boş yere emergency declare etti?im için benden bir hayli fazla puan kırmış ve para cezası kesmiş şirketime. Ayrıca flapsız kalktı?ım için yine puan kırmış ve flapsız indi?im için yine puan kırmış anlayaca?ınız kırmışta kırmış [B)]. Bu sorunu düzeltmenin bir yolu varmıdır... inince uça?ımı satıp yenisini aldım düzeldi ama bu bana pahalıya patladı şu anda ciddi bir sorun yaşasam düzeltecek para kalmadı şirkette :D

Herkese iyi uçuşlar

Burak Bu?day
Fly THY Captain
THY2246
Average User
Average User
Name: Safak ERBIL
PID: 2246

Burak Kaptanım.

Bildigim kadariyla fs passengerde sanssızlık orani die bir yer var.oradan ayarlayabişliyorsunuz.ben %100 yaptim her ucusta bir sorun bas edemedim.ama oldukca keyifli oluyor.Tabi teror olaylarını saymazsak.Cunku tam yolun yarısına gelmissin ve kendişni bilmez biri cikip bombayi gummmm diye patlatiyor :)

THY7246
Safak ERBIL

Beni bir sen anlamadın birde KULE
bbugday
Junior Member
Junior Member
Name: Burak Buğday
PID: 2175

?afak kaptanım
Sorun o değil bende failure lar fazla sık olmaz o şekilde ayarladım. Ancak arada sırada olan bu flap jam failure tamir edildiğinde ve hemen ardından tekrarladığında fs passenger o sorunu algılamıyor. Bulduğum çözüm uçağı satıp yenisini almak ancak bu pahalıya maal oluyor. Kesin çözüm bilen varmı acaba? Sadece flap jam değil mesela bazen flg açık kalıyor kalkışta kapanmıyor inip tamir ediyorum bazen hemen ardından tekrarlıyor bu sorun o zaman FSp bu sorunu algılamıyor sorun yokmuş gibi gözüküyor...

Burak Buğday
Fly THY Captain
Serden
Average User
Average User
Name: Serden NAYIN
PID: 3938

en son beni bu sekilde sinir ettiginde sildim kokunden kaldirdim.artik oyle bi noktaya gelmisti ki ya uninstall yada parcalanmis bi laptop.neyse sonradan sakinlestim:)

Serden NAYIN
THY2168
Air
Junior Member
Junior Member

its just a game:)

Volkan Erdogan
THY1935
Average User
Average User
Name: Hanifi AVCI
PID: 1935
Vatsim ID: 964441
City: Samsun

:D

Hanifi Avcı
İSTANBUL
Serden
Average User
Average User
Name: Serden NAYIN
PID: 3938

just a game de mesela bende alete karsi siddet var,hirslaniyor muyum ne,engel olamiyorum,sinirlendiriyor,belki anger management programina girmem lazim:) tavla kirma,joystick parcalama,oyun cd'sini kirma,bilgisayar tekmeleme(desktop varken)...ya kul yapimi elete ben nasil istedigim gibi hukmedemem!:D

Serden NAYIN
THY2168
burakaydin
Newbie
Newbie

Valla uzun zamandir FsPax kullaniyorum basima boyle bir olay gelmedi.2-3 kere teker kitlenmesi gibi bi mevzuyla karsilastim.Onuda olu sayisi az bi sekilde bitirdik :)

Bence kurdugun sirketi ve pilotu sil.Yeni sirket ve kaptan yarat.Tabi yeni sirket yaratirken kaza sIkligina dikkat et.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”