Ofline Ucusta Full Traffic Nasıl Olur?

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY2246
Average User
Average User
Name: Safak ERBIL
PID: 2246

Merhaba Kaptanlarım.

Gecenlerde bir yerde okudum ve adresi bir daha bulamadım.Offline ucuslarda hava trafigini oldukca arttıran ve bilindik havayolları sirketi haline getiren bir program gordum.Ve yıne yanlıs hatırlamıyorsam LTBA full Havayolu sirketleri ile doluydu.Ben offline ucuslarımda LTBA da en fazla 4-5 havayolu sirketi bulunuyor.(Ucak adeti olarak)Settings ayarlarından trafıgı son ayarlara getirmeme ragmen oldukca yogun trafık ile ucamıyorum.Bu bir program sayesındemi oluyor acaba.Eger bu sekilde ise bana yardımcı olurmusunuz.

Degerli Vaktinizi Ayırdıgınız Ycin tesekkur ediyorum.

THY7246
Safak ERBYL
denizkusu
Rookie
Rookie

Safak Kaptanim ,

Oncelikle Jet Blast bolumunde Hakan Hocamin FS2004 - LTBA video topicinde verilen goruntulere bakmani tavsiye ederim.Ben Turkey AI project ten tum havayollarini indirdim.Su anda ozellikle LTBA dan kalkis yaparken cogunlukla take off icin bekleyen yaklasik 4-5 ucaktan olusan sirayla karsilasiyorum ve kalkista genellikle 3-4. sirada oluyorum.Tum havayollari var (Atlas , Pegasus , BA , AF ... aklina ne gelirse) ve bu calismayi cok basarili buluyorum.Ayrica yurtdisi ucuslarda da durum cok gercekci.Ornegin Malpenza yaptiysaniz gate ya da taxide cogunlukla Alitalia oluyor ya da Frankfurt'ta Lufşansa agirlikli bir yogunluk oluyor.

Iyi ucuslar ,

serkan denizkusu
THY2246
Average User
Average User

Merhaba Serkan Kaptanım.

İlk önce uzun suredir yoktunuz.Sizi gordugum için sevindim.Artık sizi onlien görmek istiyoruz.

Acıklamanız icin tesekkur ederim.AI traffic icin neyi nasıl yapmam gerektegi konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Eger yanlis anlamadıysam traffic te olmasını istedigim ucakları ben mi indiricem.Yoksa hazır bir sekilde toplu olarak varmı.

Tesekkur ederim
THY7246
Safak Erbil
denizkusu
Rookie
Rookie

Safak Kaptan ,

http://www.raksnet.net/fly/AI_Traffic_T ... 6_V2.0.zip 'den tum ucaklarin mevcut oldugu paketi download edebilirsin.
Bu arada fsinn ve copilot u nereden download edebilirim?

Iyi ucuslar ,

serkan denizkusu
THY2246
Average User
Average User

Serkan kaptanım

Ben bahsetmıs oldugunuz programları Cenk Kaptan sayesınde msn den aldım.Aksam msn de online olursanız atarım.

Belki unutmussunuzdur.Mail adresimi tekrar yazıyorum.

safak112@hotmail.com

dosyalar kısa boyutlu.msn den hemen gonderebılrım.Su anda calısıyorum.Aksam 7:30 gibi msn de olurum.

Bilginize.
THY2246
Average User
Average User

Serkan Kaptanım

Ai traffic yukledım ancak bir sorun var.LTBA da traffic cok guzel ancak inise gecen ucaklar nedense denıze cakılıyor.her 10 ucaktan 4-5 pıste ınemıyor.Sizdede bu sorun varmı acaba...
THY1834
VIP Member
VIP Member
Name: Adem BURCU
PID: 1834
Vatsim ID: 958269
City: Tekirdag

SERKAN Kaptan,

FSINN ve CO-PILOT için,

http://www.mcdu.com/en/download.php

Adresini kullanabilirsiniz,Kurulumlar hakkında detaylı bilgi forum sayfalarında mevcut.

Fakat ben sizin vermiş olduğunuz linke ulaşıp dosyayı DL edemiyorum,ayrı bir linki var mıdır?

Sevgilerimle Adem BÜRCÜ THY 1834
razorseal
Newbie
Newbie

bir kore grubu vardi, adlarini unuttum, onlarin sanirim bir bedava traffic packleri vardi, ama yokoldu neden bilmiyorum, bana bir arkadas verdi, eger bulabilirsen cok guzel

Emir Yildiz
IFR, Commercial FAA Pilot
denizkusu
Rookie
Rookie

Adem Kaptanim ,

Maalesef bendeki tek adres bu.Ben sorun yasamadan download edebilmistim.Neden sorun ciktigini anlayamadim acikcasi.Bu arada verdiginiz adres icin cok tesekkurler

Iyi ucuslar ,

serkan denizkusu
THY1935
Average User
Average User
Name: Hanifi AVCI
PID: 1935
Vatsim ID: 964441
City: Samsun

http://www.turksim.org/ arkadaşlar burda var TR_AI 2007 ben yükledim.Fatih hocam yapmış sağolsun

Hanifi Avcı
İSTANBUL
THY2246
Average User
Average User

Tesekkur ederim ama hala diger ucaklar cakılıyorlar.Bir turlu bu sorunu cözemedim

THY7246
Safak ERBIL

Beni bir sen anlamadın birde KULE
THY1935
Average User
Average User
Name: Hanifi AVCI
PID: 1935
Vatsim ID: 964441
City: Samsun

O uçaklar bende de çakılıyor :D walla onu bende anlamadım :).bizim scenery yüksekmi kalıyor acaba.

Hanifi Avcı
İSTANBUL
THY1834
VIP Member
VIP Member
Name: Adem BURCU
PID: 1834
Vatsim ID: 958269
City: Tekirdag

?afak Kaptan,

Onurairva dan turkey_ai_trf.dosyasını yükledim :o)

alan doldu :D:D[:p]

Lakin [:(!]

FS9 öyle yavaşladıki!!!!!!!

Resmen santim santim takip ediyorum trafiği[xx(]

Hemde trafik yoğunluğunu neredeyse 0 a yakın azalttım.

?imdi ofline da takılma problemi yaşıyorum ve derhal onlıne connect[:p]

Mevcut sistemimle iyimi yaptım kötümü? tartışılır.

Adem BÜRCÜ THY 1834
cthulhu
Rookie
Rookie

Adem hocam,

Trafik yoğunluğunu azaltmanız işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Schedule'da ne varsa onu uçuyor sonradan eklenen Ai'lar...

ayrıca alternatif olarak SkAi'yi tavsiye ederim. Daha yoğun bir trafik istiyorsanız tabii :)Kendileri 1000 den fazla havayolu şirketi içeriyor.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”