Sevgili Arkadaşlar,
Online e?itim programımız çerçevesinde, 8. dönem IFR kursu bugün itibarı ile başlıyor. Hocalarımız Gürhan Okay ve Cem Ergüvenli, daha evvel başvurup uzun süredir bekleyen 8 pilotumuza e?itim verecekler.
Hocalarımıza bu özverilerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.
E?itime davet edilmiş pilot arkadaşlarımızın da bu fırsatı iyi de?erlendirmelerini, ders öncesi yapmaları gereken ön hazırlıkları eksiksiz yapmalarını, derslere zamanında katılmalarını, talimatlara harfiyen uymalarını, ve hocalarımıza destek olmalarını rica ederim.
Hocalarımıza ve e?itime katılan tüm pilotlarımıza başarılar dilerim.
Ymkanlar nispetinde bu tür e?itimleri tekrarlamayı arzu ediyoruz.
Sevgilerimle,
Ali Camat
E?itim Direktörü
FlyTHY
Online Eğitimler - 8. Dönem IFR
Selamlar Baran,
Online eğitim ancak sınırlı sayıda pilota aynı anda verilebiliyor. Pilot sayısı 5-6 kişiyi aştığında bağlantı kapasitesinden ve sanal ortamın sağladığı kısıtlı imkanlardan dolayı verim oldukça düşüyor. Bundan dolayı mevcut eğitim grubuna şimdilik ek pilot dahil etmeyi düşünmüyoruz. Katılmayan pilot olursa, o zaman yerine katılabilirsin.
Önerim eğitim kimlik formunu doldurup müracatta bulunman. Bu şekilde elimde kaydın olur ve bir sonraki eğitime seni de dahil ederim.
Sevgiler,
Ali Camat
Eğitim Direktörü
FlyTHY
Online eğitim ancak sınırlı sayıda pilota aynı anda verilebiliyor. Pilot sayısı 5-6 kişiyi aştığında bağlantı kapasitesinden ve sanal ortamın sağladığı kısıtlı imkanlardan dolayı verim oldukça düşüyor. Bundan dolayı mevcut eğitim grubuna şimdilik ek pilot dahil etmeyi düşünmüyoruz. Katılmayan pilot olursa, o zaman yerine katılabilirsin.
Önerim eğitim kimlik formunu doldurup müracatta bulunman. Bu şekilde elimde kaydın olur ve bir sonraki eğitime seni de dahil ederim.
Sevgiler,
Ali Camat
Eğitim Direktörü
FlyTHY