Sevgili kaptanlarım, Ystanbul toplanıyor, Yzmir toplanıyor.Peki Ankara!lılar ne alemde acaba? Ankara'da böyle bir organizasyon yapmak istesek herhalde önce kimlerin Ankara'da olduklarını bilmek gerekir.
Ysteyen kaptanlarımız bu başlı?a Ankara'da olduklarını ve böyle bir organizasyona katılabilecekleri kısaca yazarlarsa. nasıl olabilece?i katılım oranına göre belirlenir diye düşünüyorum.Bakalım kimler Ankara'da ?
ANKARA'da Kimler VAR ?
-
- Newbie
Oğuz YALÇIN Ankara'dayım ve katılabilirim.
-
- Newbie
Ankara'dayım ve katılabilirim 
Umut Besler

Umut Besler
-
- Newbie
- Name: Kubilay Ozgur
- PID: 2172
Değerli Arkadaşlar,
Ankara dan selamlar,böyle bir organizasyonda seve seve yer alırım..
İstikbal Göklerdedir..
Ne MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kubilay ÖZGÜR
Ankara
Ankara dan selamlar,böyle bir organizasyonda seve seve yer alırım..
İstikbal Göklerdedir..
Ne MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kubilay ÖZGÜR
Ankara
-
- Newbie
quote:Originally posted by oğuzyalçın
Valla ben de katılırım hatta bu organizasyona katılacak en az 5 kişi daha getirebilirim. Mesela kimi bile? Örü adam bile:D
Kumaşının bedeli tenim olsun,
Renginin bedeli kanım olsun,
Ay yıldızına varlığım feda olsun...
Emre ERKAN
Valla ben de katılırım hatta bu organizasyona katılacak en az 5 kişi daha getirebilirim. Mesela kimi bile? Örü adam bile:D
Kumaşının bedeli tenim olsun,
Renginin bedeli kanım olsun,
Ay yıldızına varlığım feda olsun...
Emre ERKAN
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Bende şu an Ankarada bulunuyorum okul için. Bildiğim kadarı ile Ankaralı kaptanlarımız cumartesi akşamları 4 gibi bahçelide toplanıyorlar bende katılmıştım bir kere ama her cumartesimi yoksa aradamı toplanıyorlar bende emin degilim 
Ben katılırım bir işim olmaz ise:)

-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
Okulum ankarada... İstanbul toplantısı olduğunda İstanbulda tatildeydim şu anda Ankaradayım... İyi olur böyle birşey organize edebilirsek hazır havalar da çok güzel:)
Burak Buğday
Fly THY Captain
Burak Buğday
Fly THY Captain
-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
quote:Originally posted by bdemir
Bende şu an Ankarada bulunuyorum okul için. Bildiğim kadarı ile Ankaralı kaptanlarımız cumartesi akşamları 4 gibi bahçelide toplanıyorlar bende katılmıştım bir kere ama her cumartesimi yoksa aradamı toplanıyorlar bende emin degilim

Nee bahçelimi? Ooo Süper ya bahçelide toplanırsak ulaşım derdi olmaz evim bahçelide
İstanbul toplantısı çok güzel geçmişti bilgi alışverişi çok güzel oldu ama tek eksiğimiz tecrubeli kaptanlarımızdı onlarda gelebilseydi daha güzel olurdu. Ankarada böyle bir organizasyonda seve seve yer alırım. Umarım bu sefer tecrubeli kaptanlarımızla beraber olabiliriz ve böylece onlardan birşeyler öğrenebiliriz.
Burak Buğday
Fly THY Captain

Nee bahçelimi? Ooo Süper ya bahçelide toplanırsak ulaşım derdi olmaz evim bahçelide

İstanbul toplantısı çok güzel geçmişti bilgi alışverişi çok güzel oldu ama tek eksiğimiz tecrubeli kaptanlarımızdı onlarda gelebilseydi daha güzel olurdu. Ankarada böyle bir organizasyonda seve seve yer alırım. Umarım bu sefer tecrubeli kaptanlarımızla beraber olabiliriz ve böylece onlardan birşeyler öğrenebiliriz.

Burak Buğday
Fly THY Captain
-
- Newbie
Sevgili kaptanlar,
Bende Ankarada ikamet ediyorum. Toplanti vb. etkinliklere ben de katilabilirim.
Bu arada, ortam hazirlanir ise Flight Simulator uzerinde Alet Ucus egitimi verebilirim. Halen egitim icin altyapisini hazirladigimiz
www.vpilots.net
sitesi ile ugrasmaktayim. Sitedeki forum dahilinde egitim vermeyi dusunuyorum. Flight Simulatorden veri alarak ucus kiymetlendirmesi yapabilen bir Flight Recorder hazirlamaya da devam ediyorum.
Iyi ucuslar, hayirli inisler.
CouGaR
Bende Ankarada ikamet ediyorum. Toplanti vb. etkinliklere ben de katilabilirim.
Bu arada, ortam hazirlanir ise Flight Simulator uzerinde Alet Ucus egitimi verebilirim. Halen egitim icin altyapisini hazirladigimiz
www.vpilots.net
sitesi ile ugrasmaktayim. Sitedeki forum dahilinde egitim vermeyi dusunuyorum. Flight Simulatorden veri alarak ucus kiymetlendirmesi yapabilen bir Flight Recorder hazirlamaya da devam ediyorum.
Iyi ucuslar, hayirli inisler.
CouGaR
-
- Newbie
öncelikle bu başlık altında isimlerin çoğalmasını bekleyelim bakalım sayı bizi hangi faaliyetin yapılabileceğine karar verdirecek