Anadolu unv.havacılık yuksek pilotaj egitimi Bu bolume gırmek ıstıyorum ama gelecegı nasıldır iş bulma olanakları varmı?Bu konularda bilginiz(gercekten) varsa yardımcı olursanız sevınırım.Donum noktası gıbı bısey hayatımı degıstırecek bır noktadayım...
TK425
Tahir ALGAN
Anadolu Ünv.Sivil Hav.Pilotaj egitimi Hakkında ...
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
merhabalar ben de Tahir arkadaşımız gibi sivil havacılığa girmek istiyorum. yalnız benim sorunum boyumla ilgili ben lise2 ye geçtim,ve boyum 1.85 sivil havacılıkta sınır 1.90. eğer boyum (pek zannetmem) 1.90 ı geçerse sivil havacılığa girmem mümkün mü (başka bir üniversitede olabilir.)
Tahir arkadaşım senin soruna bildiğim kadarı ile cevap vermeyeçalışıyım. anadolu Üniversitesinin sitesinde yapılan açıklamaya göre mezun olunca THY ye, özel havayollarına,hava taksiciliği yapan şirketlere rahatlıkla girebiliyormuşsun,ve ya üniversitede kalıp kariyer yapabilirsin. ne kadar doğrudur bilemem
sen yine de daha detaylı incelemek istersen www.anadolu.edu.tr den araştırabilirsin. ben oraya bakmıştım. yardımcı olabilmişsem ne ala, inşallah girersin (inşallah bende girebilirim)
bat_bat
Tahir arkadaşım senin soruna bildiğim kadarı ile cevap vermeyeçalışıyım. anadolu Üniversitesinin sitesinde yapılan açıklamaya göre mezun olunca THY ye, özel havayollarına,hava taksiciliği yapan şirketlere rahatlıkla girebiliyormuşsun,ve ya üniversitede kalıp kariyer yapabilirsin. ne kadar doğrudur bilemem
sen yine de daha detaylı incelemek istersen www.anadolu.edu.tr den araştırabilirsin. ben oraya bakmıştım. yardımcı olabilmişsem ne ala, inşallah girersin (inşallah bende girebilirim)
bat_bat
-
- Rookie
- Name: Gökay BIYIK
- PID: 0000
Merhaba arkadaşlar,
ben bu sene son sınıftayım ve sizin gibi sivil havacılığa gitmek istiyorum.Aslında amacım askeri pilot olmaktı ama renk körlüğü yüzünden okulun kapısından geri döndüm.askeri hav. için önemli olan renk körlüğü problemi sivil havacılık eğitimi için de o derece önemli midir?
Sayın hocalarım açıklama yaparsa çok sevinirim.
Herkese başarılar diliyorum.İnşallah bi gün bütün dileklerimiz gerçekleşir.
Saygılarımla
Gökay Bıyık
TK011 First Officer
ben bu sene son sınıftayım ve sizin gibi sivil havacılığa gitmek istiyorum.Aslında amacım askeri pilot olmaktı ama renk körlüğü yüzünden okulun kapısından geri döndüm.askeri hav. için önemli olan renk körlüğü problemi sivil havacılık eğitimi için de o derece önemli midir?
Sayın hocalarım açıklama yaparsa çok sevinirim.
Herkese başarılar diliyorum.İnşallah bi gün bütün dileklerimiz gerçekleşir.
Saygılarımla
Gökay Bıyık
TK011 First Officer
Renk korlugu dıger bır cok ulkede uygulanmıyor dıger herkez gıbı gırebılıyorlar ben sadece tr de bunu duydum.Renk korlugu bu arada sadece yesi kirmizi ayırt edememe durumu degıl bazı renktekı(karısık)sayı vb olayların yarım yada eksık gorulmesı sebebıyle alınmıyor..
TK425
Tahir ALGAN
TK425
Tahir ALGAN
Arkadaslarim Selamlar,
Oncelikle soyle baslayayim ben eskisehir Anadolu Unv. Sivil Pilotaj okulu icin grekli tum bilgileri edindim.Ayrica bnede bu sene lise2 ya gectim ve hedefim Eskisehir suan ve hic degismeyecek Oncelikle Sivil Pilotaj hakkinda ve okul hakkindaki bilgiye buradan ulasin http://ecas.anadolu.edu.tr burada grekli tum bilgiler var bildiginiz gibi bu okul 200 kisiden sadece 10 kisisini secior ve FenMatematik bolumu mezunlarini alior.Orta Ogretim basari puani universite icin en on planda.Tabe buna OSS puanini katmak iyi olur.Simdiden kendimizi sıkalım ve Eskisehirde bulusalim
Sevgiler ve Saygilar
Cansın Durdu
Senior First Officer Pilot
Oncelikle soyle baslayayim ben eskisehir Anadolu Unv. Sivil Pilotaj okulu icin grekli tum bilgileri edindim.Ayrica bnede bu sene lise2 ya gectim ve hedefim Eskisehir suan ve hic degismeyecek Oncelikle Sivil Pilotaj hakkinda ve okul hakkindaki bilgiye buradan ulasin http://ecas.anadolu.edu.tr burada grekli tum bilgiler var bildiginiz gibi bu okul 200 kisiden sadece 10 kisisini secior ve FenMatematik bolumu mezunlarini alior.Orta Ogretim basari puani universite icin en on planda.Tabe buna OSS puanini katmak iyi olur.Simdiden kendimizi sıkalım ve Eskisehirde bulusalim
Sevgiler ve Saygilar
Cansın Durdu
Senior First Officer Pilot