RJ85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
bbugday
Junior Member
Junior Member
Name: Burak Buğday
PID: 2175

Valla bende A319 var RJ uçuşlarını onunla yapıyorum IFDG A319 şy renklerinde. Ama şu RJ'leri recorderdan kaldırın sorunu kökünden halledelim :D RJ'ler recorderdan kalktığı gün bende deve kesicem :D[:p]

Burak Buğday
Fly THY Captain
Taceddin
Newbie
Newbie

Valla bendeki RJ100 gayet güzel. Sizde neden böyle anlamadım. Ama taxi de zor dönüyo orası doğru. Onun dışında güzel bir panel dışında hiçbir sıkıntım yok.
bbugday
Junior Member
Junior Member

ya ben oldukça detaylı bir panel yüklemiştim kimin tam hatırlamıyorum manualı okudum ona göre başlatıyorum motorları taxi yapıyorum pist başına line up olduktan sonra motorları biraz gaz verince uyarı veriyor ötüyor ve fuel system error diyor motorlar susuyor[}:)] o günden sonra sinir oldum bir daha kullanmadım rj'yi.
Herşeyi manual'a göre yapmıştım. O uçaklara gerçekte bindim bir çok kez yanık kokuyordu sanki tuhaf bir koku olurdu uçakta FS'de onu kullanırken sanki o koku geliyordu burnuma[:p] en iyi alternatif 737-600 veya gerçekte olduğu gibi A319. Dediğim gibi ben rj yerine A319 kullanıyorum. Mesela geçen ay görev uçuşum sivas ve rj verdi o meydanın pisti normalde Türkiyenin en uzun pisti olması lazım ben 738 ile uçtum sivasa...

Burak Buğday
Fly THY Captain
Taceddin
Newbie
Newbie

Ahh Sivas ahh. Ömrümü yedi...:D
bbugday
Junior Member
Junior Member

Benimde ömrümü K.maraş yemişti nedense en zor meydan olarak Siirt olduğu söylenirdi siirt'e rahat indim K.maraş'ta 4 kere pas geçtim uçak A319du :D

Burak Buğday
Fly THY Captain
peksenkerem
Rookie
Rookie

quote:Originally posted by HANİFİ

Kerem kardeşim sorun aynı sorun bende de vardı.Gerçi ben hala kullanabiliyor değilim ama problem programın kullanımı ile ilgili bir kısıtlama.Yani KEY problemi.Bununla ilgili daha önce bir topic geçmişti.
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4473

Hanifi Avcı
İSTANBUL

Haklısınız aslında sorunu verdiğiniz link topic ine gidince anladım sağolun bunun için.

Ancak oradaki bazı arkadaşlarında dediği gibi korsan olmasından kaynaklanıyordur bence de ama bende o programın key programıda var burada üretilen key i oraya yazıp install yaptım.
Dahası bu programı arkadaşımdan aldım zaten.
Arkadaşımla bayağı zamandır da görüşemediğim için soramadım sizden ricam, Eğer bununla ilgili başka bir bilginiz olursa bana da iletmenizdir.
Bir de merak ediyorum da PMDG nin hepsi bende çalışıyorda neden sadece B747-400 çalışmıyor onu anlayamadım açıkçası.
Saygılar, yardım ve alakanız içinde teşekkürler sunuyorum.

KEREM PEKSEN
THY166
VIP Member
VIP Member
Name: Fatih KOZ
PID: 166
Vatsim ID: 832838
City: Antalya

İllegal bir kopyasını kullandığınız için çalışmıyor 747-400 Kerem Bey ...

İster arkadaşınızdan almış olun , ister bir paylaşım ortamından eğer aktivasyonu yapılmamış ve illegal bir kopya ise elinizdeki ürün sorun çıkartır .

Hoş ben illaki kaçak kopya kullanacağım diyorsanız onunda bilimum çözümleri var ama araştırıp bulmanız lazım çünkü bu tip bilgilerin burada alenen yazılması forum kurallarına aykırı düşüyor takdir edeceğiniz gibi .

Kolay gelsin

B. Fatih Koz

[url="http://www.turksim.org"]TurkSim : Türk Sanal Havacılık Akademisi[/url]

"İnsanlara Akılları Ölçüsünde Söz Söyleyiniz." Hz. Muhammed (SAV)
peksenkerem
Rookie
Rookie

Anladım Fatih bey. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Ancak daha önce parası ile uçak aldım zaten ama şu anda ki maddi durumum neticesinde artık daha fazla para veremiyorum yoksa inanın bende bu kopya olaylarından anlamıyorum hiç.
Hatımda da doğru dürüst bir kopya program almışlığım yada kullanmışlığım çok nadir dir.
Bu nedenle bu tip şeylerin incelikleri varsada ben bilemiyorum.
Ama bu uçağı da çok istiyorum,havacılık ve uçuş hobimi şimdi frenlemek de istemiyorum.
Evet haklısınız forumlarda bu tip şeylerin konuşulması da hoş ve yasal değildir benim kanımcada.
Ancak malumunuz bu tip şeylerin araştırılmasıda nereden yapılır nereye bakılır onu bile bilemiyorum.
Eğer size e-mail adresimi versem siz hiç değilse bu işlerden anlayan birilerini tanıyorsanız onlarla irtibata geçebilmemi sağlayabilirmisiniz.
Tamamen bu konuda çağresiz olmasam ve gerçekten şu anda onun ücretini vererek sahip olduğumda beni sarsmiyacağını bilsem orjinal ini alırdım.
?u andaki durumum buna malesef müsayit değil bu bakından yardım istiyorum tavsiyeleriniz konusunda.
Saygılarımı sunuyorum.

KEREM PEKSEN
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”