virtual cockpit sorunu yardım lütfen..

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
turkisheagle
Newbie
Newbie

Arkadaslar bi ço?umuz gibi bende fs nin sorunlarınla bo?uştum..(önüme gelen her türlü eklentiyi FS ye katınca do?al olarak sorunlarda bereaberinde geldi).FS9 kullanıyorum ve bugun tamamen silip kurdu?umda FS i eski kullandı?ım virtual cockpit göruntusu gitti ve FS nin orjinal virtual cockpit açısıyla oynuyorum..Daha önce kullandı?ımda kamera daha geriden di ve cockpit daha detaylıydı buda inişlerde bilhassa çok yardımcı oluyordu ayrıca uzun uçuşlarda dışarıyı falan izlemek guzel oluyordu.fakat şu anda o açılar yok oldu bende..Ben o kameraların Fs passengers deneme sürümüyle geldi?ini sanıyordum yada FS 9.1 update le..fakat ikisinide kurmama ra?men o kameraları bulamıyorum.[:(] di?er eklentilerden kaynaklandı?ını sanmıyorum çunku bu VC açısı sadece orjinal uçaklarda var FS9 daki..lütfen bilen biri yardımcı olsun orjinal VC de seyruseferler inanılmaz sıkıcı gelmeye basladı bilhassa uzun uçuşlarda..Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkurler, herkese iyi uçuşlar..

Burak GÖKGÖZ
turkisheagle
Newbie
Newbie

arkadaslar özur diliyorum sorunu hallettim..sorun benim acemiliğimmiş.vc camera ayarlarını yapmamışım.gereksiz bir başlık açtığım için özür dilerim...kazasız uçuşlar

Burak GÖKGÖZ
Taceddin
Newbie
Newbie

Hocam nasıl VC bunlar. Bende merak ettim. Active Camera mı kullanıyorsunuz, yoksa bu başka bir şeymi?
turkisheagle
Newbie
Newbie

hocam inan bende bulamıyorum:Dben orjinal vc zoom ayarını bilmiyordum,aslında fazlada farkı yok VC den ufak tefek farklardı..Yani öyle çok üst düzey bişi de değildi.

Burak GÖKGÖZ
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”