Herkese saygılar.forumda yeni oldu?um için aradım ama forumda sorumun cevabını bulamadım maalesef.Ben Turkey AI Traffic 2006 yı kurdum bilgisayarıma.Gayette memnunum.Fakat bu programın screenshot larında hava alanlarında park yerleri acaip dolu gözukuyordu.bende Traffic sekmesinden(FS9 un içinden) trafi?i %100 yapmama ragmen park halinde az sayıda ucak var.Acaba bunun nedeni nedir,nasıl düzeltebilirim?Cevaplarınız için şimdiden tesekkurler..Daha önceden açılmış bir başlık açtıysamda yeni olmama verin:) onun için de tekrar özür diliyorum..Herkese iyi uçuşlar,Saygılar...
KALKIŞLARINIZ YNYŞLERYNYZE EŞYT OLSUN...YYY UÇUŞLAR..
Yardım bekliyorum..
-
- Newbie
Bu arada isim yazmayı unutmuşum.
Burak GÖKGÖZ iyi uçuşlar...
KALKI?LARINIZ İNİ?LERİNİZE E?İT OLSUN...İYİ UÇU?LAR..
Burak GÖKGÖZ iyi uçuşlar...
KALKI?LARINIZ İNİ?LERİNİZE E?İT OLSUN...İYİ UÇU?LAR..
-
- Newbie
Tamam Baran kaptan imzamı değiştirdim.Tesekkürler,kazasız uçuşlar..
Burak GÖKGÖZ
Burak GÖKGÖZ
Burak Kaptan,
Aircraft dosyasinin yaninda birde BGL dosyalari var. Bu .bgl dosyalarini Scenery/World Scenery/Scenery dosyasina ilave edin. Sanırım sorun bu olabilir. iyi uçuşlar.
FS2004-->settings-->traffic--> içindeki airline kutusunu işaretleyin traffic density'i %100 yapın sonra bunu değeri arzu ettiğiniz şekilde azaltabilirsiniz

Baran Karaca
THY2230
TK7230
Aircraft dosyasinin yaninda birde BGL dosyalari var. Bu .bgl dosyalarini Scenery/World Scenery/Scenery dosyasina ilave edin. Sanırım sorun bu olabilir. iyi uçuşlar.
FS2004-->settings-->traffic--> içindeki airline kutusunu işaretleyin traffic density'i %100 yapın sonra bunu değeri arzu ettiğiniz şekilde azaltabilirsiniz

Baran Karaca
THY2230
TK7230
-
- Newbie
Tesekkürler Baran kaptanım deniyecem dediklerinizi iyi uçuşlar...
Burak GÖKGÖZ
Burak GÖKGÖZ
-
- Newbie
Baran kaptan şu BGL dosyaları nerede acaba bulamıyorum.[?]
Burak GÖKGÖZ
Burak GÖKGÖZ
Burak kaptan,
"C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Scenery\World" klasörünün içinde scenery klasörü var. onun içinde de bgl dosyaları var. Burada dosyaların olduğundan emin olduktan sonra, settings--->scenery menüsünden "add scenery" komutunu kullanarak ekleyebilirsiniz.
İyi uçuşlar.

Baran Karaca
THY2230
TK7230
"C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Scenery\World" klasörünün içinde scenery klasörü var. onun içinde de bgl dosyaları var. Burada dosyaların olduğundan emin olduktan sonra, settings--->scenery menüsünden "add scenery" komutunu kullanarak ekleyebilirsiniz.
İyi uçuşlar.

Baran Karaca
THY2230
TK7230
-
- Newbie
İlgilendiğiniz için teşekkürler.Sizede iyi uçuşlar..
Burak GÖKGÖZ
Burak GÖKGÖZ