joystick ten yoke a terfi edeyim diyorum. fakat nerde satılır kim satar? bugüne kadar hiç görmedim ve duymadım malesef. ankaradayım ama tüm tavsiyelerinizi alabilirim. şimdiden teşekkürler.
herkese iyi uçuşlar olsun
YOKE almak istiyorum
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul
ergenekon kaptan foruma ilan vermişti,kendi yoke'unu satıyor neredeyse el değmemiş temizlikte,kendisiyle temasa geçmenizi tavsiye ederim,forumda ilanını bulabilirsiniz ufak bir arama ile .
Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY007
PPL owner-ATP Student

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY007
PPL owner-ATP Student

-
- Junior Member
- Name: Oral Barkay
- PID: 2121
Merhaba,
Sanal pilot forumda şöyle bir şeye rastladım. Belki işinize yarar
Selamlar ,
Ch Yoke ve Rudder 'ın Türkiye'deki satışlarını biz yapıyoruz. Dediğiniz gibi gümrük kdv diğer masraflar derken özellikle gümrükte çıkan pürüzler tek getirmek pek mümkün olmuyor.
Türkiye distribütörlüğünü aldığımızdan dolayı bunları biz aştık ve aynı camiada aynı hobiyi paylaşan arkadaşlara getiriyoruz.
Takım olarak fiyatı 450 $ dır. Bu 12 taksitli fiyatı. Tüm masraflar ve kaınıza kadar kargo dahildir.
Peşin almak ister iseniz 400$ .
Detaylar için efunda@2dgrup.com adresinden benimle temasa geçebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
Erim Funda
IVAO_TR / THYVA
Oral Barkay
Sanal pilot forumda şöyle bir şeye rastladım. Belki işinize yarar
Selamlar ,
Ch Yoke ve Rudder 'ın Türkiye'deki satışlarını biz yapıyoruz. Dediğiniz gibi gümrük kdv diğer masraflar derken özellikle gümrükte çıkan pürüzler tek getirmek pek mümkün olmuyor.
Türkiye distribütörlüğünü aldığımızdan dolayı bunları biz aştık ve aynı camiada aynı hobiyi paylaşan arkadaşlara getiriyoruz.
Takım olarak fiyatı 450 $ dır. Bu 12 taksitli fiyatı. Tüm masraflar ve kaınıza kadar kargo dahildir.
Peşin almak ister iseniz 400$ .
Detaylar için efunda@2dgrup.com adresinden benimle temasa geçebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
Erim Funda
IVAO_TR / THYVA
Oral Barkay