En sonunda bı joystick ednebıldım ama fs2002 ıcın tus kombınasyonunu ınternetten ındırebılırmıyım ayrıca roger wilco yu herhanhı bır tusa nasıl atarım?
TK425
Tahir ALGAN
Microsoft Side Winder Pres..2 Joystick yardım
-
- Junior Member
Merhaba Tahir Bey;
Daha onceki topiklerde anlatmistim.
Saygilarimla
Levent AKcal
TK29
Check Captain
Daha onceki topiklerde anlatmistim.
Saygilarimla
Levent AKcal
TK29
Check Captain
-
- Junior Member
Oncelikle OS ' unuz win9X olmali ve Sidewinder ile gelen CD kurulmus olmalidir. (Win2k' da bu cd'yi kuramiyorsunuz)
Uzun zamandir Win9X kullanmadigim icin hatirladigim kadariyla anlatmaya calisacagim.
RW'de PRESS TO TALK tusuna "F12" atadiginizi varsayarak anlatiyorum.
Sag alt kosede Sidewinder iconuna tiklayarak Sidewinder arayuzune girin. Bu panelde bir yerlerde sidewinder tum tuslarini gosteren bir bolum olacakti. MACRO yada MACROS olabilir. Burada SW'nin butonlarindan, istediginiz buton numarasinin yanindaki alana tiklayin ve F12 tusuna basin (RW de bu tusun ayarli oldugunu varsayiyoruz). Ayarlari kayit edip cikin.
Kusura bakmayin ancak bu kadarini hatirlayabiliyorum. Umarim cozersiniz.
Saygilarimla
Levent AKcal
TK29
Check Captain
Uzun zamandir Win9X kullanmadigim icin hatirladigim kadariyla anlatmaya calisacagim.
RW'de PRESS TO TALK tusuna "F12" atadiginizi varsayarak anlatiyorum.
Sag alt kosede Sidewinder iconuna tiklayarak Sidewinder arayuzune girin. Bu panelde bir yerlerde sidewinder tum tuslarini gosteren bir bolum olacakti. MACRO yada MACROS olabilir. Burada SW'nin butonlarindan, istediginiz buton numarasinin yanindaki alana tiklayin ve F12 tusuna basin (RW de bu tusun ayarli oldugunu varsayiyoruz). Ayarlari kayit edip cikin.
Kusura bakmayin ancak bu kadarini hatirlayabiliyorum. Umarim cozersiniz.
Saygilarimla
Levent AKcal
TK29
Check Captain