FSX YENİ ÖZELLİKLER

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
engoosti
Junior Member
Junior Member

Arkadaşlar merhaba herkese

Fsx demo cıktı biliyorsunuz fsx demoda yeni özellik olarak neler buldunuz,ne farklılıklar var fs2004 göre

saygılarımla

ben sonra cevaplandıraca?ım

Engin KESKYN
THY1178
Rookie
Rookie
Name: H. Murat ÖZDEN
PID: 1178
Vatsim ID: 901301
City: Ankara

Merhaba;
Bence en önemli ve güzel özellik mouse ile kumanda eksenlerini kontrol edebilme imkanının eklenmesi olmuş böylece joystick'imden uzaktayken de gayet zevkli şekilde uçabiliyorum.
İkinci olarak view settings'lerin oldukca artması hoş olmuş bu sayede active camera gibi ek bir programa gerek olmadan çok hoş açılardan uçağınızı görebiliyorsunuz. Ve bu ayarlara ekranın herhangi bir yerine sağ tuş tıklamasıyla ulaşılması da iyi olmuş fakat pmdg gibi sağ tuş için farklı fonksiyonlar kullanılan add-on'larda durum nasıl olacak merak ediyorum :)
Ayrıca weaşer settings'lere de çok ayrıntı eklenmiş. Örneğin turbulance seviyesini ve icing durumunu da ayarlayabiliyosunuz. Bu durum bende motorlarda buzlanma durumunun modellendiğinin göstergesi gibi geldi umarım öyledir. Artık sadece checklist'de olduğu için anti-ice çalıştırmak istemiyorum :)
Diğer bir özellik de Display Settings'leri farklı profiller olarak kaydetme imkanın sunulmuş olması. Bu sayede tek bir tıkla örneğin online ve offline ayarlarınıza ulaşabileceksiniz.
Beni üzen konulardan biri FS'nin halen force-feedback joystick desteği konusunda bir adım bile ileriye atmamış olması oldu. Joystick halen alakasız tepkiler vermeye devam ediyor biz de force-feedback'i kapatmaya devam ediyoruz haliyle.
Tabi oldukca gelişen grafikler ve diğer cilalama olayları screenshot'lardan hepinizce malum.
Benim demodan fark edebildiklerim bu kadar. Başka arkadaşlar neler fark etmiş bakalım :)

Keyifli uçuşlar... Bol sabırlar... :)

H. Murat Özden
TK 1178
Army Academy Cadet
Would Be Helicopter Pilot
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”