Bıktım Bu FS'nin sorunlarından...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
captainserhat
Junior Member
Junior Member

[:(][:(][:(][:(] Arkadaşlar ne zamandır şöyle keyifle bir uçuş yapamıyorum...Hep sorun hep sorun.Birini hallediyorum birisi geliyor...Sorunum,ekran ın donması...Ama aslında FS çalışıyor.Mesela şu resimde PMDG de main panelde olmama ra?men FsP nin bilgi kutucu?unun altında kalan ksım donmuş....ve overhead panel gözüküyor ama overhead panelde de hiç bir tusa basamıyorum...
Image

--Aynı durum buradada var msn penceresinin altı donmuş durumda üstünde kalan ksım çalışıyor ve msn in altındaki kalan kısımdaki tuşlara basamıyorum
Image
--Buradada sb nin transponder i için aynı şey geçerli....[:(][:(][:(]
Image
Saygılar... [:(][:(][:(]
Serhat ERVATAN
TK905
Yyi Uçuşlar...
Image
byuksel
Rookie
Rookie

Nvidia driverlarinizin versionunu yazarmisiniz?

Image
captainserhat
Junior Member
Junior Member

?u an en son olan 91.31 i kullanıyorum...Bu arada başka bir forumda gelen bir cevap ile sorunun düzeldi gibi şu an için bir problem yok ama inşallah olmazda...
Aynı sorunu yaşayacaklar için; (Sanalpilot forumunda Biber'den alıntı)--->
"FS2004 kapaliyken, :\Documents and Settings\\Application Data\Microsoft\FS9 folderi icinde fs9.cfg dosyasını bulun ve silin. Fs2004 ü başlattığınız zaman otomatik olarak yeni bir fs9.cfg dosyası üretilecektir. Siz fs2004 anamenusundeki setting (ayar) parametreleri ile dilediğiniz ayarlamaları tekrar yapın . Default cessna ile default Seattle meydaninda konumlanin ve daha sonra PMDG 737 i secin. Tahminen sorununuz giderilecektir." Sanalpilot forum'unda Biber'e teşekkür ederim...

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Bir başka sorun daha şimdi farkettim...Bilg. e format attım fs problemli diye hla sorunlar ile boğuşuyorum.Işıklar çok kötü gözüküyor...
Image
Fs' de grafik ayarları tüm herşey en üst düzeyde...Daha önce böyle bir sorun yaşamadım...[V][V]

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
byuksel
Rookie
Rookie

Komple sistem ozelliklerinizi yazarmisiniz

Image
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Arkadaşlar ışık sorununu da hallettim şükürler olsun.Eğer sizinde başınıza gelirse, masaüstü renk derinliği 16 bit ve Fs de 32 bit ise grafikler kötüleşiyor bu ışık larda onun için oldu.İkisinide 32bit yapınca sorun halloldu.
Saygılar....
Burak hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Saolun...

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
byuksel
Rookie
Rookie

Serhat valla yardim edemeden kendi kendine cozdun her sorunu :)

Image
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Hocam dert etmeyin bu FS de sorun bitmez :):) yine çıkarır birşey başıma...Uzun sürmez tekrar görüşürüz burada...[:p]

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”