FS'de hata

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Erdem Eskio?lu
Newbie
Newbie

Arkaşlar LTBJ-LTCG uçuşu yaparken sid uygularken ve KULAR'a 20 nm filan kala ekran kararıyo bir tek squawkbox penceresi bir de FSpassenger pencerisi görünüyo sonra hata raporu veriyor.2 kere denedim fakat aynı sorun oldu.bu sorun neyden kaynaklanıyo olabilir? ve de nasıl çözebilirim?
Şimdiden Teşekkürler
captainserhat
Junior Member
Junior Member

[:(]Arkadaşım ne yazıkki aynı hata bende de oluyor.... [:(]Hatta hata raporu yollayana kadar eğer atc varsa atc konuşmalarınıda duyabiliyorsun...Hata raporu verdiğinde detayına bakarmısın bir.Bende genellikle "g3d.dll" hatası oluyor...Maalesef henüz bende bir çözüm bulamadım

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
Erdem Eskio?lu
Newbie
Newbie

Ben bugün tekrar denedim LTBJ-LTAF uçuşu yapıyordum tekrar aynı sorun oldu.Hata raporuna baktım ve g3d.dll hatası verdi.Neyden kayanklandığı hakkında ve nasıl çözmem gerektiği hakkında yardım ederseniz çok sevinirim.
Hunkar Ozcan
Newbie
Newbie

erdem bey, g3d şeklinde arattığınız zaman forumda daha önce bu konunun irdelendiğini görebilirsiniz. o topiclere yazan arkadaşlar sanırım problemi çözmenin yolunu bulmuşlar.

Kolay gelsin.

Hünkar Özcan (1281)

There are 10 types of people, who can read binary and who can not !
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”