RJ85

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
mavi
Average User
Average User

Arkadaslar yine kucuk bir problemim var yardimci olursaniz cok sevinirim. RJ85'i fleet sayfasindan download ettim ve dosyalari ilgili yerlerine (FS2002) icersinde kaydettim ama fs'de RJ85'in esamesi bile yok bir eksik islemmi yoksa hatami olabilir? simdiden cok tesekkur ederim.
sevgilerimle.

TK396

s.önür
THY446
Junior Member
Junior Member
Name: Okhan Ucar
PID: 477
Vatsim ID: 843798
City: Izmir

Merhaba Kaptan
Dün aynı problemi yaşayıp alelacele foruma mesaj atmıştım. Daha sonra sakin kafayla işlemleri tekrarladığımda problem çözüldü. Sorun şu imiş. Mesela zipli dosya içerisinde ki gauges klasörünü, c:\Program Files\Microsoft Games\FS2002\Gauges klasörüne kopyalamam gerekirken, ben gauges içind extra bir gauges klasörü yaratmışım ve dosyalar oraya açılmışlar. Hal böyle olunca, panel yerinde ama göstergeler çalışmıyor oldu. Aynı şekilde eğer sizde dosyaları olmamaıs gerekn bir alt directory içine açtıysanız program çalışmayacaktır ya da siz uçağı göremeyeceksiniz. yardımcı olabildiysem sevinirim.
İyi uçuşlar

Okhan Uçar
Turkish Radio and Television
mavi
Average User
Average User

Hocam,
oncelikle ilgine cok tesekkur ederim bende dun butun bir gece ugrasipta yapamayinca panik bir sekilde, once bu bolume soru yolladim; sonra sizin yazınızı gorunce ayni konuyu birde oraya yolladim. Bu gereksiz fazladan yazisma dolayisi ile tum arkadaslardan ozur dilerim. Ancak beni anladiklarini umit ediyorum.
Yardimlariniz icin tekrar tesekur ederim.
Görüsmek ve maviliklerde karsilasmak uzere...

TK396

Serhan Önür
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”