Belkide bu konu bu platformun yeri de?il ama yinede ucmaya dair oldu?u için paylaşmak istedim .Her halikarda de?erli yönetimimin bu konuda hoş görülü olaca?ını düşünüyorum .
savaş güzel bişi de?il elbet...ama combat flfgh simulator gerçektende çok keyifli ve ucus melekelerinizi geliştirmek için güzel bir platform.(trim basmak ,pusula ile yön tayini ,görerek uçmak v.b) üstelik birde havada dalaşma imkanına sahipsiniz.bu sime meraklı olanlar var ise kendi klubumüz içerisinde yer alan ucucu arkadaşların ortak bir platformda aynı zamanda yer alabilce?i bir ortam yaratılabilirmi.?kısaca illaki ms gaming zone 'umu kullanmamız gerekiyor.?
Saygılarımla;
TK 177 ergenekon kucuk
COMBAT SİMULATOR
-
- Junior Member
Selam Ergenekon;
Biz bundan 2-3 ay oncesine kadar CFS1 ve CFS2 de, her Cuma aksami, dog fightlar yapiyorduk. Ama ne olduysa ekip dagildi. 2-3 aydir bir turlu toparlanip bir ucus gerceklestiremedik. Oldukcada eglenceli oluyordu. Gerci is biraz oyun seviyesine dusuyor ama cok eglenceli ve cok yorucu oldugunu soyleyebilirim. Aramiza zaman zaman Bulent Akbay, Berhan Donmez ve Hakan Guven katilirdi. Her ne kadar 3 dakikadan fazla havada kalamasalarda azimlilerdi. Yeterli cogunluk saglanirsa ben hostu acarim kapisiriz.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
Biz bundan 2-3 ay oncesine kadar CFS1 ve CFS2 de, her Cuma aksami, dog fightlar yapiyorduk. Ama ne olduysa ekip dagildi. 2-3 aydir bir turlu toparlanip bir ucus gerceklestiremedik. Oldukcada eglenceli oluyordu. Gerci is biraz oyun seviyesine dusuyor ama cok eglenceli ve cok yorucu oldugunu soyleyebilirim. Aramiza zaman zaman Bulent Akbay, Berhan Donmez ve Hakan Guven katilirdi. Her ne kadar 3 dakikadan fazla havada kalamasalarda azimlilerdi. Yeterli cogunluk saglanirsa ben hostu acarim kapisiriz.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Sevgili Levent ;
sanırım arkadaşlar biraz ZAYIF kaldıkları için "en iyisi biz sivil havacılığa dönelim" bize burada ekmek yok demişlerdir.
eğer aynı ortamı bir gün sağlayalirseniz haberim olsun ..
görüşürüz.
tk177 ergenekon
sanırım arkadaşlar biraz ZAYIF kaldıkları için "en iyisi biz sivil havacılığa dönelim" bize burada ekmek yok demişlerdir.
eğer aynı ortamı bir gün sağlayalirseniz haberim olsun ..
görüşürüz.
tk177 ergenekon
-
- Junior Member
Sevgili Ergenekon;
Cogunluk olursa tabiki haber veririm. CFS iki uc kisiyle pek tat vermiyor. Sende hangi versiyonu var CFS'nin? ADSL'e gectim geceli multiplayer'da CFS1 i kullanamiyorum. Zannediyorum CFS2de bu olmaz.
Dedigim gibi CFS'de dogfight biraz oyuna dondugu icin bilek gucu ve tecrube gerekiyor.
Eger zone.com da Tuaf ile baslayan callsign lar goruyorsan bilki bizim filodan birileridir.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
Cogunluk olursa tabiki haber veririm. CFS iki uc kisiyle pek tat vermiyor. Sende hangi versiyonu var CFS'nin? ADSL'e gectim geceli multiplayer'da CFS1 i kullanamiyorum. Zannediyorum CFS2de bu olmaz.
Dedigim gibi CFS'de dogfight biraz oyuna dondugu icin bilek gucu ve tecrube gerekiyor.
Eger zone.com da Tuaf ile baslayan callsign lar goruyorsan bilki bizim filodan birileridir.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
Selamlar;
Sizlere CFS2 ve IL2Sturmovik kullanan birisi olarak şiddetle IL2Sturmovik öneririm.Grafik gerçekçilik ve aradığınız diğre özellikler bakımından sizi fazlasıyla tatmin edecektir.Eğer bu konuyla ilgili bir gelişme olursa haberlerinizi bekliyorum.Açıkçası IL2Sturmovik II.Dünya Savaşy^nda kullanılan uçaklarla ilgili kullandığım en iyi simulasyon.Aynı tadı CFS2'de kesinlikle alamadım..
Sevgiler Saygılar;
Ertaç Paprat
TK450
Sizlere CFS2 ve IL2Sturmovik kullanan birisi olarak şiddetle IL2Sturmovik öneririm.Grafik gerçekçilik ve aradığınız diğre özellikler bakımından sizi fazlasıyla tatmin edecektir.Eğer bu konuyla ilgili bir gelişme olursa haberlerinizi bekliyorum.Açıkçası IL2Sturmovik II.Dünya Savaşy^nda kullanılan uçaklarla ilgili kullandığım en iyi simulasyon.Aynı tadı CFS2'de kesinlikle alamadım..
Sevgiler Saygılar;
Ertaç Paprat
TK450
-
- Junior Member
Ertac Bey;
Size bu konuda kesinlikle katiliyorum. Ayrica multiplayer'da 1 tayyareyi 2 pilotun kullandigi tek simulasyon. Bir pilot ve bir gunner. Yanliz ILL2 nin bir iki kotu tarafi var. Cok fazla sistem kaynagi kullanmasi. Bunun haricinde eşernet karti olan makinalarda Multiplayer uculamamasi. Bunun icin bir patch cikaracaklarindan bahsediyorlardi. Son durum nedir bilmiyorum. Birde otopilotu vardi herhalde. :-)
Saygilarimla
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
Size bu konuda kesinlikle katiliyorum. Ayrica multiplayer'da 1 tayyareyi 2 pilotun kullandigi tek simulasyon. Bir pilot ve bir gunner. Yanliz ILL2 nin bir iki kotu tarafi var. Cok fazla sistem kaynagi kullanmasi. Bunun haricinde eşernet karti olan makinalarda Multiplayer uculamamasi. Bunun icin bir patch cikaracaklarindan bahsediyorlardi. Son durum nedir bilmiyorum. Birde otopilotu vardi herhalde. :-)
Saygilarimla
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
ÖHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..Sayın Kelle neden Ergenekon Bey'e belalımdan bahsetmiyorsunuz acaba..yoksa sizinde kuyruğunuzu bırakmayı tepelediği içinmi???? nıhahahahahahaaa...Ergenekon walla benden soylemesi orda 185 Esra siye bir sanal F16ci arkadaşımız var en büyük zevki bana joystick kırdırtmak...ben başa çıkamıyorum ..çıkarım diyen varsa buyursun
) Kelle bey sizide alalım lütfen
)))))
Hakan737Guven

Hakan737Guven
-
- Junior Member

Aaaaa bak onu atlamisim. 185 Phantom (ESRA) yeni gelenlere hosgeldin demeye bayilir. En buyuk zevki bu. Yapacak bisi yok. Valla saygideger Jetgil Bey benim belalilarim Diyarbakir 181. filo. Ama 185 Phantom ara ara yoklamiyor degil hani. :-) Tabi Cessna'dan firsat bulabilirse.
REDKELLE (*_-)
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
sevgili hakan ve levent ..abiler beni,m böyle bir kuyruk acım henüz yok ..ama şu işi arada bir araya gelsek..açıkçası yazdım ama şimdiye kadar hiç multi oynama şansım olmadı ..bu arada levent cfs 01 kullanıyodum..
bir gün ayarlayalım .
ergenekon
bir gün ayarlayalım .
ergenekon
-
- Junior Member
Selamlar Ergenekon;
Ben CFS1 ile ucamiyorum. Adsl'e gectim geceli olmuyor. Bu yuzden CFS2 ve cikinca CFS3 de varim.)
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
Ben CFS1 ile ucamiyorum. Adsl'e gectim geceli olmuyor. Bu yuzden CFS2 ve cikinca CFS3 de varim.)
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
-
- Junior Member
Jetgil Bey;
185 Phantom (ESRA)'dan mesajiniz var :-)
---------------------------------------------
"Sevgili Hakancım, özledim seni vurmayı yaw
bi ara toplanıp uçalım gene
Yeni gelenlere hoşgeldin demek gibi bir huyum var evet "zevkle"
nıhıhahahahahah. Ama yeni lakabını geride bırakıp artık ekibin müdavimler
olanlardanda peşinden ayrılmadıklarım var tabe (referans Hakan Güven )...
CFS uçmayı çok özledim hepinize malumat !
)))"
Phantom 185
ESRA
----------------------------------------------------
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
185 Phantom (ESRA)'dan mesajiniz var :-)
---------------------------------------------
"Sevgili Hakancım, özledim seni vurmayı yaw

nıhıhahahahahah. Ama yeni lakabını geride bırakıp artık ekibin müdavimler
olanlardanda peşinden ayrılmadıklarım var tabe (referans Hakan Güven )...
CFS uçmayı çok özledim hepinize malumat !

Phantom 185
ESRA
----------------------------------------------------
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
ohhoo-ooo hodri meydan hadi bakalım , hazırlayın millet uçakları
) kelle yedim olm bu sefer seni
) keh keh keh...ergenekon CFS2'yi silmistim ama yeninde kurarim eger MP denemek istiyorsan sorun diil. CFS1'in çok kullanicili MP'si CFS2'den daha iyi diye onu kullaniyorduk biz
) ayrica Esra'dan sakinin derim arkadaşlar , hiç şakasi yoktur
)
Hakan737Guven

Hakan737Guven
-
- Junior Member
Sayin TOLU ;
Sizide aramizda gormekten mutluluk duyariz.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
Sizide aramizda gormekten mutluluk duyariz.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
-
- Junior Member
Jetgil Bey;
sanki bir meydan okuma algiladim mesajinda yaniliyormuyum?:-)
Kurun leyn CFS2 leri kapisalim :-)
CFS1 dersenizde varim ama o zaman benim tayyare helikopter gibi havada asili kaliyor.
Yer, zaman ve CFS X onerileriniz bekliyorum.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain
sanki bir meydan okuma algiladim mesajinda yaniliyormuyum?:-)
Kurun leyn CFS2 leri kapisalim :-)
CFS1 dersenizde varim ama o zaman benim tayyare helikopter gibi havada asili kaliyor.

Yer, zaman ve CFS X onerileriniz bekliyorum.
Sevgiler
Levent AKcal
TK29
Senior Captain