WWW.LTBA.NET Türkçe sayfaları güncelleştirdim.....
Yenilikler,
- de?erli havacılık foto?rafçısı Konstantin von Wedelstaedt'ın gönderdi?i Ystanbul Atatürk Havaalanı foto?rafları
- Ercan havaalanı statik uçaklar eklentisi (Ferdi Vefa'nın Ercan scenery'sine eklenti)
- LTBA 2002 a340 statik eklentisi
- Emil Ako?lu'dan ŞY Boeing 737-400 version 2
- microsoft flight simulator 2002 - tanıtım ve faydalı bilgiler
- Emil Ako?lu'dan uçak boyama kılavuzu..
hafta başına kadar birkaç gmax kılavuzu yayınlayaca?ım.
Antalya havaalanı projesi iyi gidiyor, haziran ayında bitiririm....
siteme göz atarsanız sevinirim , lutfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi Ltba.net forumunda iletiniz. :-)
iyi uçuşlar
LTBA.NET yenilikler
-
- Rookie
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Sevgili Biber;
Siten gerçekten çok güzel, eline sağlık. FS2002 için LTBA scenery'yi indirdim fakat bir sorunum var. Gate 102 ye başlangıçta park ettiğimde uçak körüğün içine saplanmış olarak çıkıyor. Gerçi Built Collision vermiyor ama nedense beni bu rahatsız etti. Diğer Gate'leride denemedim onun için onlarda da sorun var mı bilmiyorum. Sadece bir geri bildirim olarak bunu yazdım, yoksa gerçekten harika olmuş, kutlarım.
Sevgi ve saygılarımla...
Selçuk Poyraz
TK157
Siten gerçekten çok güzel, eline sağlık. FS2002 için LTBA scenery'yi indirdim fakat bir sorunum var. Gate 102 ye başlangıçta park ettiğimde uçak körüğün içine saplanmış olarak çıkıyor. Gerçi Built Collision vermiyor ama nedense beni bu rahatsız etti. Diğer Gate'leride denemedim onun için onlarda da sorun var mı bilmiyorum. Sadece bir geri bildirim olarak bunu yazdım, yoksa gerçekten harika olmuş, kutlarım.
Sevgi ve saygılarımla...
Selçuk Poyraz
TK157
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
Biber demedi deme, 15 haziranda yayinlanacak Gökyüzü Habercide muhtemelen senin LTBA2002 scenerySi olacak ve dolayısı ile LTBA.net de tanıtılacak. bir ara bana gerçek ismini gönderirsen yazıda kullanmak istiyorum eğer 15 haziran'a yetişmeyecek son ayarlar var dersen Burak Dağdeviren'in IAVini öne alabilir yada başka bir yazı planlayabilirim. Bir iki gün içinde haber verirsen sevinirim , zira yazıyı en geç 5 haziranda hazirlayıp göndermiş olmam lazım sevgiler
Hakan737Guven
Edited by - hakan737 on 31/05/2002 03:04:24
Hakan737Guven
-
- Rookie
degerli kaptanlar,
ilginize teşekkurler
üç gündür şehir dışındaydım , ancak cevap vermeye fırsat buluyorum.
Selçuk kaptan,
gatelerin scenery ile uyumunu saglamak ve gerçek pozisyonlarına yakın konumlandırmak için sitemin "yükleyin" bölümünden afcad dosyasını çekin.Zipli dosya içindeki açıklamaları okuyun.
Hakan kaptan,
istediğin bilgileri gönderiyorum.
selamlar
biber
quote:
Biber demedi deme, 15 haziranda yayinlanacak Gökyüzü Habercide muhtemelen senin LTBA2002 scenerySi olacak ve dolayısı ile LTBA.net de tanıtılacak. bir ara bana gerçek ismini gönderirsen yazıda kullanmak istiyorum eğer 15 haziran'a yetişmeyecek son ayarlar var dersen Burak Dağdeviren'in IAVini öne alabilir yada başka bir yazı planlayabilirim. Bir iki gün içinde haber verirsen sevinirim , zira yazıyı en geç 5 haziranda hazirlayıp göndermiş olmam lazım sevgiler
Hakan737Guven
ilginize teşekkurler
üç gündür şehir dışındaydım , ancak cevap vermeye fırsat buluyorum.
Selçuk kaptan,
gatelerin scenery ile uyumunu saglamak ve gerçek pozisyonlarına yakın konumlandırmak için sitemin "yükleyin" bölümünden afcad dosyasını çekin.Zipli dosya içindeki açıklamaları okuyun.
Hakan kaptan,
istediğin bilgileri gönderiyorum.
selamlar
biber
quote:
Hakan737Guven