Arkadaşlar merhaba squawkbox da PSS panelinde com2 e geçemiyorum,bir önerisi olan var mı?
Volkan Erdogan
PSS Radio
- THY455
- Average User
- Name: Serdar DEMIRAY
- PID: 455
- Vatsim ID: 842820
- City: Istanbul
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TO ... erms=radio
bu topic e bak sorunun boyle birsey mi acaba...
TK 455
Serdar Demiray
bu topic e bak sorunun boyle birsey mi acaba...
TK 455
Serdar Demiray
-
- Junior Member
Selam Volkan,
Squawk uzerinde neden com gecisleri yapmaya calisiyorsun acaba ben soruyu mu tam anlayamadim, şrust lever'i actiginda sag tarafta yer alan radyo frekans bolumunun altinda VHF1'i secmen lazim secersen olacak sanirim
Batur Musaogullari
FlyThy A320-321 Captain
Squawk uzerinde neden com gecisleri yapmaya calisiyorsun acaba ben soruyu mu tam anlayamadim, şrust lever'i actiginda sag tarafta yer alan radyo frekans bolumunun altinda VHF1'i secmen lazim secersen olacak sanirim
Batur Musaogullari
FlyThy A320-321 Captain
Hocam selam mesela PMDG de hem com1 hem com2 aynı anda dinliyebiliyorsunuz ama pss de bu mümkün değil en azından radio panelinden yapılacak işlemle sadece sq .com boş komutayla geçiyor,aynı şekilde com1 den com2 frekansına geçemiyorum pss de(squawkbox için)
avsim pss320 ler için bir gauge var çok güzel çalışıyor ama 330 larda ve 340 larda bu geçerli değil.
aslında çok önemli bir şey değil, .com 2 komutuyla com 2 e geçiyor.
Volkan Erdogan
avsim pss320 ler için bir gauge var çok güzel çalışıyor ama 330 larda ve 340 larda bu geçerli değil.
aslında çok önemli bir şey değil, .com 2 komutuyla com 2 e geçiyor.
Volkan Erdogan
-
- Junior Member
anladim dostum soyledigin bu uygulama icin extra bir feature kullanmadigim icin ben de bilemiyorum maalesef
Batur Musaogullari
FlyThy A320-321 Captain
Batur Musaogullari
FlyThy A320-321 Captain