Sevgili arkadaslar,
basit bir soru olacak ama yardimci olursaniz cok sevinirim.
Celeron 333- 192 MB SD RAM - 20 GB Maxtor 7200 rpm hard disk (ve %90'ı bos) ana bellek kapasiteli bir konfigürasyona sahip bilgisayar kullaniyorum ama FS 2002 yi bir türlü tam kapasite "install" edemiyorum %47 seviyesinde "memory slow" uyarısı çıkıyor ve install'ı kesiyor. minimum seviyede kurulumu yapıyor fakat bu kezde ard arda gereken cd. yi surmemi istiyor. henüz on-line ucmadigim icin problem yok ama on-line ucmaya baslayabilirsem bu bir sorun teskil eder mi? Bu problemi asmanin bir yolu varmidir? (yeni bir bilgisayar almadan?...:)yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Son bir soru daha izninizle, on-line olmadan yaptigimiz ucuslari rapor etmemiz gerekiyor mu? simdiden cok tesekkur ederim.
Saygilarimla...
TK396
Serhan Önür
s.önür
fs2002 kurulumu
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Merhaba ve hoşgeldin aramıza;
Bende Celeron333, 256MB SDRAM ve 20GB 7200rpm HDD kullanıyorum ve kurulum/uçuş sorunum yok. Ancak sanırım senin sorunun ekran kartından kaynaklanıyor. Ne ve kaç MB lık ekran kartı kullanıyorsun yazarsan belki sorunu söyleyebiliriz, ben 64MB Gforce2mx kullanıyorum. Birde sanal belleği windows yönetsin seçeneğini kullanırsan daha iyi olur sanırım.
Online uçuşta CD değiştirmek gibi bir lüksün olmayacaktır, onun için Full İns. yaparsan daha iyi olur.
İyi akşamlar...
Selçuk Poyraz
TK157
Bende Celeron333, 256MB SDRAM ve 20GB 7200rpm HDD kullanıyorum ve kurulum/uçuş sorunum yok. Ancak sanırım senin sorunun ekran kartından kaynaklanıyor. Ne ve kaç MB lık ekran kartı kullanıyorsun yazarsan belki sorunu söyleyebiliriz, ben 64MB Gforce2mx kullanıyorum. Birde sanal belleği windows yönetsin seçeneğini kullanırsan daha iyi olur sanırım.
Online uçuşta CD değiştirmek gibi bir lüksün olmayacaktır, onun için Full İns. yaparsan daha iyi olur.
İyi akşamlar...
Selçuk Poyraz
TK157
-
- Technical Admin
- Name: Özgür Özden
- PID: 45
- Vatsim ID: 824586
- City: Ankara
Merhaba,
1. sorun icin yanitim yok ama en azindan sunu soyleyebilirim, bir sekilde full installation yapman yerinde olur, konunun pesini birakma derim.
2. sorun icinse, FlyTHY uye olurken OK'lemis oldugunuz ekranda tum ucuslarin online ve VATSIM ortaminda yapilmis olma sartini arandigini belirten ibare goreceksiniz, bu nedenle MUTLAK suretle raporladiginiz ucuslarinizin VATSIM ortaminda online olmasi gerekmektedir.
Saygilarimla,
TK045 Ozgur Ozden
IT Manager, FlyTHY
1. sorun icin yanitim yok ama en azindan sunu soyleyebilirim, bir sekilde full installation yapman yerinde olur, konunun pesini birakma derim.
2. sorun icinse, FlyTHY uye olurken OK'lemis oldugunuz ekranda tum ucuslarin online ve VATSIM ortaminda yapilmis olma sartini arandigini belirten ibare goreceksiniz, bu nedenle MUTLAK suretle raporladiginiz ucuslarinizin VATSIM ortaminda online olmasi gerekmektedir.
Saygilarimla,
TK045 Ozgur Ozden
IT Manager, FlyTHY
Birkac gun once bahsettigim "FS2002" kurulumu ile ilgili sorunumu hallettim. Ayni problemi yasayabilecek yeni arkadaslara yardimi olabilir dusuncesi ile hemen ozetleyeyim: 128 MB SD RAM'e 64 MB SDRAM ilavesi yaptiktan sonra tekrar denedim tüm programi sorunsuz bir sekilde 45 dakika icersinde yukledi problem yok.
Yardimlariniz icin cok tesekkur. Saygılarimla.
TK396
Serhan Önür
s.önür
Yardimlariniz icin cok tesekkur. Saygılarimla.
TK396
Serhan Önür
s.önür