yardım

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
aes
Newbie
Newbie

uçaklardan dehşet derecede korkardım..bu yaşıma kadar(26) uça?a binmedim..taki 6 ay öncesine kadar Çine yaptı?ım uzun yolculu?a kadar.Korkumu yendim ve şimdi her yere uçakla gitmeye başladım..

forumda okudu?um kadaryıla hepiniz profesyonel kaptanlarsınız:)
bende fs2004 yükledim ancak çok acemiyim.ama bu işi gerçek anlamda yapmayı çok istiyorum..acemiler için öenerebilece?iniz bir link,veya döküman varmı?..şimdiden teşekür ederim..

saygılarımla..
tk1550
Rookie
Rookie

selamlar xxxx(isim yazmamışsınız)

başlangıç için flyşy sitemizin eğitim ve sylaabus bölümünden dersleri yazıcıdan çıktı ile alıp okuyabilirsiniz.onun dışında sanalpilot.com forumundada faydalı bilgiler olabilir.ama kanımca herşeyden önce okumakla başlamalısınız...ben böyle yapmıştım.aklınıza takılan diğer şeyleri önce forumda aratmak şartıyla yoksa sorabilirsiniz emin olun yardımcı olacaklardır.

http://fatihkoz.netfirms.com/havacilik/ ... ers_01.htm

bu yukarıdaki link benim için müşiş faydalı olmuştu.fatih hocamın iznini umarak yazdım mutlaka göz atın...

onun dışında aramıza hoşgeldiniz.isim yazarsanız iletişimde sorun yaşamayız....

have a goog flight

tk1550--VoLKaN
aes
Newbie
Newbie

ismim ahmet .kusura bakmayın doldurmamışım. verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.gerçekten bunu öğrenmeyi inanılmaz istiyorum.Heleki online uçuş yapabilmek için can atıyorum.Tabi işi kavrayınca. tekrar teşekkür ederim..
tk1550
Rookie
Rookie

ahmet bey selamlar

heyecanınız benim ilk günlerime benziyor.şüphesiz çok büyük bir haz duyacaksınız uçmaya başlayınca.neyse size kolay gelsin.bol bol okuyun sandığınızdan daha kolay olacaktır.

tk 1550--VoLKaNN
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”