i can't see anybody

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
pilotsdo
Newbie
Newbie

arkadaşlar herkese ii bayramlar öncelikle benim sorunum flight simulatorde herkesin beni gorup benim onları goremem.[:(!]Kısaca özetliyim
-Server infodan kontrol ediorum di?er uçakaları takip ediorum
-squawkbox tan .cheat model yazıncada online uçakları göruorum

ama gel gorki arkadas yanımdan gecio uça?ın kendisi yok piyasada war oldugunu biliorum oralarda bi yerlerde ama yok tek başıma uçuyorum surekli.Tum ayarları deneyip gidip pist başında uçak beklemekten sıkıldım:))))
help plssssssss
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

sizede iyi bayramlar, birde adinizi yazin-ki kiminle gorustugumuzu biliyor olalım.

baglanirken neler yaptiginizi tam olarak anlasilir bir sekilde yazin, ona gore yorumlayalim hatanin nerede olabilecegini. (internet Turkcesi kullanmayin , cunku herbir kelime ve ifade onemli)

Hakan737Guven
pilotsdo
Newbie
Newbie

adımı yazmayı unutmusum özür Arda Çağlayan
fs2004 kullanıorum squawk boxtan bağlanırken server olarak europeCE seciorum.Squawkbox'ın üzerinde durdum çünkü sorunun burdan kaynaklanması cok muhtemel kendi sitesindeki forumlardada benzer problemler yasanmıs ama cozebilen yok belki bizde wardır diye dusundum.Fs2004 multiplayer ayarlarında traffic settings deki tüm ayarlarıda yaptım. Squawk'ın multiplayer options kısmında mesafeyi 100nm yaptım olabilcek herseyi denedim ama sonuc olumsuz. kaldırıp tekrarda kurdum. Benzer problem yasayan warmı acaba
hakan737
VIP Member
VIP Member

arda bey,

adim adim gidelim, eksiklerimize teker teker bakalim.

diger ucaklari gorebilmeniz icin bir VIP dosyasi diye bir sey olmasi lazim. Bu sizin diger ucaklari uzerinde standart bir texture ile gormenize yarayan bir klasordur.aircraft klasörü altinda olmasi gerekiyor. Squawk box ile beraber kurulur.
ancak bu tip kurulumlarda yeni oldugunuz icin belkide FSUIPC adindaki programi kurmamis olabilirsiniz. bu program, paralidir ama daha teknik bilgisi olan arkadaslar saniyorum daha dogru bir yanit verirler, cunku bu programi ucretsiz olarak bazi imkanlarini kullanmadan Squawkbox'a adapte etmek mumkun.

saniyorum kısa surede teknik bir cevap gelecektir sorunuza. Su anda bilgisayaimin offline ucus kisminda oldugumdan baglanti detaylarina bakamıyorum.

Hakan737Guven
pilotsdo
Newbie
Newbie

hakan bey ilginize tesekkur ederim fsuipc kurulu ve squawkı tanıttım fsuipc ye register application program ile. vip dosyasıda mevcut multiplayer options altındaki menude gozukuyor
hakan737
VIP Member
VIP Member

yok yahu estagfurullah , ne demek laf düşmez:) gayet tabii bildiğinizi söyleyeceksiniz. fakrlı konigurasyonlarda benzer hatalar olaiblir, sonucta problemleri ortak olarak çözüyoruz.

Squawk box'ın içinde bir ayar daha olması lazım yanılmıyorsam. diğer uçakların nasıl görünmesi ile ilgili. VIP ve FSUIPCnin eksiksiz oldugunu düsünüyorsanız, SB3ün içindeki ayarlardan multplayer özelliği içindeki diğer uçakları görme parametrelerine bir bakın.

Hakan737Guven
pilotsdo
Newbie
Newbie

yard1mc1 olan herkese tesekkur ama yabanc1 forumlardan da bakt11m gibi sb3 ün baz1 problemleri mevcut. Tüm ayarlar1 denedim olmuo k1sa yoldan hallettim sorunu fsinn kurdum :))
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”