Her dakika kendi adıma ve di?er dostlar adına herşeyin daha iyiye gitti?ini görüyor ve bunun keyfini yaşıyorum. Emek verenlere sonsuz teşekkürler.
Merak etti?im birkaç konuda fikrinizi almak istiyorum.
1) TRVACC ye hangi durumlarda flight booking yapmak gerekir. son duyuruda sözü edilen booking sadece TURKEY ON AIR için mi geçerlidir?
Yoksa uçuş öncesi SB ve yapılan kayıt gibi TRVACC ye de kayıt yapmak mı gerekiyor. Bu site birçok uçuş kaydı gördü?üm için soruyorum.
2) Assignment flight listesinde bana ait olan 2 uçuştan ilkini gerçekleştirdim. Ancak daha sonra farkettim ki bana bu uçuş için verilen callsign (TK281) yerine TK777 kullanmışım ve bunu flight reporta assignment flight olarak böylece kaydetmişim. Bu durum sizler veya benim için sorun yaratır mı?(2. uçuş şüphesiz do?ru olacaktır.

3) Bir sonraki uçuşum için bana verilen RJ85 ile ilgili FS2002 sorunları haloldu mu? Veya sürüyorsa önümdeki alternatifler nelerdir?
örne?in sorun devam ediyorsa bu uçuşu daha iyi tanıdı?ım bir modelle yapabilirmiyim? (amacım TURKEY ON AIR de bunu gerçeleştirmek)
4) TRVACC sitesinde yaptı?ım incelemede uçak modelleri arasında RJ85'e
rastlayamadım. Gerçekten yok mu veya varda ben göremedim ise bu model orada nasıl anılıyor?
5) Forum odasına kayıt olurken ismim yerine nick ile kaydolmuşum.
Yazılarım gönderen master olarak çıkıyor. Düzeltilme yolu nedir?
Yeniden kayıt olmaktan başka?..

Yanıtlar için şimdiden en içten teşekkürlerimi sunuyorum
saygı ve sevgilerimle
TK279 Selçuk Aner