cockpit videoları

Have a video that you would like to show case amongst your fellow simming enthusiast? Here is the place you can do so.
arcturus
Newbie
Newbie

Merhaba,

Online uçuşta henüz çok yeniyim.

herhangi bir boeing veya airbus uçuşunu başlangıcından sonuna kadar izleyebilece?im bir cockpit videosunu nerden bulabilirim ?

Selamlar
arcturus
Newbie
Newbie

"Hem söyler hem dinler" hesabı oldu bizimkisi ama napalım artık. Eminim şu anda tecrübe sahibi kaptan pilotların çoğu kendi çabalarıyla, deneme yanılma yöntemiyle şu anki bilgi birikimine sahip olmuşlardır.

İki CD den oluşan ve "Just Planes" grubunun yayımladığı Boeing 737-400-600-700 ve 800'lere ait cockpit çekimlerinin ve komple bir uçuşun bulunduğu bir video set download ediyorum. (Toplam 1GB, P2P) En geç 4 ekim akşamı itibariyle biter.

Upload alanı önerebilecek arkadaşlar varsa download biter bitmez upload yapabilirim.

Bu arada dün gece daha METAR okumayı öğrenmeden PMDG (747) ile uçmaya çalışan bendenize naçizane tavsiyeleri ve yardımları nedeniyle EFE ve SERKAN arkadaşlara teşekkür ederim. Adam akıllı bişiler öğrenip tecrübe sahibi olana kadar PMDG hangarda kalacak :)

Selamlar,

Suleyman BAL
TK105
Yenici
Average User
Average User

Upload için
http://www.megaupload.com/tr/
adresine bir bakın. :)

A.Önder Yenici
TK497
arcturus
Newbie
Newbie

Merhaba,

Megaupload'ın bandwidş kısıtlaması var. en fazla 5-6K ile geliyor. Upload sorunu yok ama download ederken kafayı sıyırtabilir. Olmadı oraya upload ederim.

Selamlar
YilmazEfe
Average User
Average User

Hocam o 747 miydi yaw?:)
Ben 737 sanmıştm.Ama 747 çok baba uçaktır.Keyiflidir.

MNG Airlines Istanbul Ataturk (LTBA) 36R Yaklasma iniş taxi videosu.Telsiz konuşmaları Türkçe Kokpitte 3 kişiler.Kaptan,First Off,Communicator bide videoyu çeken kişi..

http://www.fsaviation.com/~airvideo/a34 ... 300ist.zip

Hadi iyi uçuşlar [8D]

|Efe Doğan| |efedogan@gmail.com|
arcturus
Newbie
Newbie

Hocam haklısın o 737 idi. Fakat Evveliyatında 747 kullanmaya çalıştım. Overhead panelle 2 saat uğraşınca (ki start-up bile yapamadım) vazgeçtim. 737'yi çalıştırabildim (1 saat manuel okuduktan sonra) akabinde havalanmaya da nail oldum, airborne olduktan takriben 5dk sonra stall ve yere çakılış :)

Video için sağol. Önceki mesajımda bahsettiğim videoların kaynağına ulaştım. Hepsini indiriyorum.

www.worldairroutes.com

İsteyen olursa CD ye çekip kargo ile gonderebilirim (CD ve Kargo ücreti karşılığında ki en fazla 5ytl tutar)

Selamlar, İyi uçuşlar

Süleyman BAL
Oki842
Junior Member
Junior Member

http://rapidshare.de

burası da güzel bi upload sitesi .
Limitsiz ama 1 dosyamax 50MB olabiliyio.Parçalanmış olarak da yüklemek mümkün.

Okan ERGENE

YTUHAVK
Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü
Yenici
Average User
Average User

Megaupload sitesinden 10 dosya indirdim, dediğiniz gibi download hızı düşük. max.8 M/b hızı var, fakat 3-4 dosyayı 23 M /b de indirdim. Belki de yoğunluğa göre hız değişiyor olabilir.
canery
Junior Member
Junior Member

Süleyman bey bahsettiğiniz videoları yollayabilirseniz çok sevinirim.
Mail adresinizi verirseniz ordan da görüşebiliriz birde size adresimi yollıyım.

Caner Yalçın
TK1106
caneryaln@hotmail.com
ertansekmen
Newbie
Newbie

quote:Originally posted by arcturus

Merhaba,

Megaupload'ın bandwidş kısıtlaması var. en fazla 5-6K ile geliyor. Upload sorunu yok ama download ederken kafayı sıyırtabilir. Olmadı oraya upload ederim.

Selamlar

TR içi ftp serverimda yer ayarlayabilirim. openday'de ertansekmen@hotmail.com ile temas kurarsanız gerekli ayarlamayı yaparız...
arcturus
Newbie
Newbie

Merhaba,

5 saatlik uğraş ve Tansu Daylan'nın Türkçe'ye çevirmiş olduğu 737-800 eğitim uçuşu yazısı sayesinde pause tuşunun aşınmasına yol açan ilk adam akıllı PMDG 737 uçuşumu (LTBA-LTCI) gerçekleştirdim.

Overhead Panel, Pre-flight preperation, FMC, take-off, climb, approach ve landing hakkında eskisine nazaran hatırı sayılır bir tecrübe elde ettiğime hiç şüphe yok. Bir anda kendimi 047 başta 2 kırmızı 2 beyaz yaklaşma ışığının yandığı bir pistle karşı karşıya bulmak, 300,200,100,60,30,20,10 ardından ilk defa burun tekeri yerine arka tekerleri ve akabinde burnu yere koymak, 144kt ile t/d yapmanın 300kt ile t/d yapmaya nazaran piste çarpıp top gibi havaya fırlamaya engel olacağını görmek, 10ft de motoru rölantiye almanın pist sonunda pistten fırlayıp ağaçlık alana ve ya denize dalmaya engel olduğunu ögrenmek epey zevkliydi :)

Gelelim asıl konuya,

Aşağıdaki videoları şu anda download ediyorum. Yarın akşama en az 2 si bitmiş olur. Okan hocamın mesajı üzere 50MB lik parçalar halinde RAR olarak rapidshare'e yükleyecegim. Dileyen istedigi gibi d/l eder.

1. Aviation Cockpit Video-737-800 Gol.Transportes Areos-Glo.avi
2. Boeing 737-400-700-800-Virgin Blue.avi
3. World Air Routes - Air Atlanta Boeing 747 Cockpit Dvd1.avi

Selamlar
Süleyman BAL
arcturus
Newbie
Newbie

quote:Originally posted by ertansekmen

quote:Originally posted by arcturus

Merhaba,

Selamlar

TR içi ftp serverimda yer ayarlayabilirim. openday'de ertansekmen@hotmail.com ile temas kurarsanız gerekli ayarlamayı yaparız...

Mesajı yeni gordum. Böyle bir imkan varsa çok iyi olur. Eğer server dedicated ve ya ulaşabileceğiniz biryerde ise CD ye kopyalayıp adresinize kargo ile gonderebilirim. Daha kolay ve hızlı olur.

Selamlar
muslum
Newbie
Newbie

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende saatler süren yazılar okumama ramen pek birşey anlayamamıştım bakalım videoya bakınca anlaya bilecekmiyim saygılar....[;)]
arcturus
Newbie
Newbie

Arkadaşlar, ilk resim benim tenis kursu videosundan yanlıkla araya karışmış. Kusura bakmayın :)

Selamlar
Suleyman BAL
muslum
Newbie
Newbie

yanız bunlar gerçek videolar be abi:) ben pek bir şey anlayamadım [:(] ama umarım anlayamaya calışacağım:) arkadaşalar saygılar
Post Reply

Return to “Aviation and Flight Sim Videos”