Merhaba,
Internet'te bu iki Airbus uça?ını gördüm:
http://www.pcaviator.com/shop/viewAProduct.php?pid=165
ve
http://www.pcaviator.com/shop/viewAProduct.php?pid=90
Bu uçaklar iyimi? Yani, paraya de?ermi?
Derin
bu Airbuslar nasıl?
-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
Merhaba,
İlk linkte verdiğin PSS Airbus A330-A340'ı ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir uçak. Fakat içinde tüm liveries'ler yok. Sanırım yeni versiyonunda THY'de yoktu. Bunları ekstra para verip satın almanız gerekiyor. (Her bir livery için ve yaklaşık herbiri 5 idi sanırım)
İkinci linkteki Pilot InCommand'ı ise kullanmadığımdan bir yorum yapamayacağım. Ancak yine PSS A32X serisi (A319-A320-A321) kullanıyorum ve onlardan da gayet memnunum; hatta A32X serisi A330-A340'a göre daha bi frame dostu. [;)]
Yani kısacası verdiğin paraya değer.
Sevgiler...
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"

İlk linkte verdiğin PSS Airbus A330-A340'ı ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir uçak. Fakat içinde tüm liveries'ler yok. Sanırım yeni versiyonunda THY'de yoktu. Bunları ekstra para verip satın almanız gerekiyor. (Her bir livery için ve yaklaşık herbiri 5 idi sanırım)
İkinci linkteki Pilot InCommand'ı ise kullanmadığımdan bir yorum yapamayacağım. Ancak yine PSS A32X serisi (A319-A320-A321) kullanıyorum ve onlardan da gayet memnunum; hatta A32X serisi A330-A340'a göre daha bi frame dostu. [;)]
Yani kısacası verdiğin paraya değer.

Sevgiler...
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559

-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
İşte PSS Airbus A321 CFM - TURKISH 'den birkaç screenshot...

Resimleri şu anda uçuş esnasında aldığımdan kalitesi biraz düşük, üzerlerinde oynama yapamadım. Artık idare et. [;)]
Sevgiler...
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559

Resimleri şu anda uçuş esnasında aldığımdan kalitesi biraz düşük, üzerlerinde oynama yapamadım. Artık idare et. [;)]
Sevgiler...
Onur VARDAL
Senior Captain
TK559

Onerileriniz icin tesekkurler. 340 Professional'i dun satin aldim. Geldiginde screenshot gosteririm.
Derin Allard
Delta Airlines Junior Pilot
derinallard@yahoo.com
Derin Allard
Delta Airlines Junior Pilot
derinallard@yahoo.com