Serivce Update Hk.

Questions, comments; documents about Boeing related products (PMDG and others) ...
Post Reply
cdurduc
Average User
Average User

Sonunda aranıza dönebildim :)
Benim bir iste?im olacak PMDG nin bana aşa?ıda verece?im update leri lazım bende şuanda 1.2 den 1.3 yukseltme update i var ayrıca Service Update 1-0 var....
Fakat bana aşa?ıdakiler lazım 1.2 den 1.3 ee geçmem için...

SERVICE UPDATE 1-1

SERVICE UPDATE 1-2

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!!!
Sweet And Safety Flights

Image
Sevgilerimle
U?ur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
THY166
VIP Member
VIP Member
Name: Fatih KOZ
PID: 166
Vatsim ID: 832838
City: Antalya

Merhaba ,

PMDG 600-700 için sürüm 1.0 yada 1.1'den 1.2'ye geçiş update'i yok . Öyle bir update hiç çıkmadı bildiğim kadarı ile .

Sürüm 1.0 PMDG'nin duyuru ile satışa başladığı zamanda download edilebilen sürümdür , bu sürümdeki hataları 1.1 yaması ile kapatmayı denediler olmadı .

Bunun üzerine PMDG 600-700'ün komple bir sürümü daha yayınlandı ve numarası 1.2 oldu , eski sürümü satın almış kişilere bu sürümü download edebilme hakkı tanındı .

Böylece 1.1'den 1.2'ye geçiş yaması çıkarılmadı ve yama ile uğraşmaktansa derli toplu komple bir sürüm elde edilmiş oldu .

?u anda PMDG'yi satın alacak olursanız sanırım 600-700 1.2 sürümünü alırsınız , onun içinde 1.3 yaması mevcut . 800-900 yüklemek için 600-700 1.3 kurulu olmalı bildiğiniz gibi .

Velhasıl anlatımınıza bakarak elinizde PMDG'nin ilk sürümü olduğunu söyleyebilirim . Bu durumda yapacağınız iki işlem var ;

1. Eğer elinizdeki ürün orjinal ise PMDG ile görüşüğ üst sürümü download etmek
2. Elinizdeki yasal olmayan bir kopya ise ya yeniden 1.2 sürümünü temin yoluna gideceksiniz yada orjinalini alacaksınız .

Umarım faydası olur ,

Sevgilerimle

B. Fatih Koz

"Do Not Hesitate ! No Court , No Jury , Show No Mercy ... Just EYE TO EYE"
THY455
Average User
Average User
Name: Serdar DEMIRAY
PID: 455
Vatsim ID: 842820
City: Istanbul

Fatih Kaptan

SB3 e gectikten sonra FSForce problem cikariyordu. Bu konu hakkinda bir gelisme varmi

saygilar

TK 455
Serdar Demiray
mavi
Average User
Average User

CANSIN KOCAMAN BİR MERHABA,

nerelerdesiniz, hiç sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu, her neyse hoş geldin,
beklemeye sabrın varsa gelirken sana getireyim, ama nasıl alabilirisn bilmiyorum çünkü izmir'de cok az kalıyorum. (Fatih Beyin de söylediği gibi son ve tam sürümü) Bu arada Seha kaptan şayet gittiği uzak diyarlardan dönebildi ise onda olacak vermiştim, kendisinden temin edebilirsin. (2. alternatif)

Sevgili Ertaç'ta da olacaktı ama o şimdi yaz tatilinde yani o şimdi tatilci (3. alternatif)

görüşmek ümidiyle sevgiler

Serhan Önür
TK396
cdurduc
Average User
Average User

Yeniden Merhaba,
Fatih bey bilgiler için çok teşekkürler... Bendeki satın alınmamış bir PMDG orası kesin [:I]
Serhan Abi Burdan sanda KOCAMAN MERHABA [;)]
Valla bu sene bayağı bir uzak kaldım havacılıktan... Neyseki şimdi artık eski gunlerime döndüm... Ben Service Update 1.2 yi kurdugum zaman bana Main.gau ile ilgili bir problem verior. herhalde bu da kopya olmasından kaynaklanıyo diye düşünüorum..... Neyse eğer tüm çabalarımla bi sonuca varamazsam seni arıycam Serhan abi.. Sen izmir'de olduğun zaman mutlaka en uzak yer bile olsa 10 dakikada oradayım... Buarada İzmir grubumuz artık dağıldı [:(] yani seni bile gormeyeli neredeyse 1 sene oldu... Umarım görüşürüz en kısa zamanda...Sevgiyle Kalınnn!!!

Image
Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
THY166
VIP Member
VIP Member
Name: Fatih KOZ
PID: 166
Vatsim ID: 832838
City: Antalya

quote:Originally posted by cdurduc

... Fatih bey bilgiler için çok teşekkürler ... Neyse eğer tüm çabalarımla bi sonuca varamazsam seni arıycam Serhan abi ...

4. bir alternatif daha var , ilk üç alternatiften çok daha hızlı hemde [;)] ... Neyse özelden ( msn , icq , mail vs. ) görüşebiliriz detaylarını , buradan olmaz [:I]

Sevgiler

quote:Originally posted by angelfire

... SB3 e gectikten sonra FSForce problem cikariyordu. Bu konu hakkinda bir gelisme varmi ...

Ne gibi bir problem ? Biraz açabilirseniz sevinirim .

FsForce , Fs2004 , Squawkbox 3.03 kullanıyorum problem göremedim şahsen .

Tekrar sevgiler ,

B. Fatih Koz

"Do Not Hesitate ! No Court , No Jury , Show No Mercy ... Just EYE TO EYE"
Post Reply

Return to “Boeing Fleet”