Bak güzel kardeşim.
"Ben seni yatalak mı yaptım" yok efendim "ben milletin evini mi soydum" diyerek yaptığın işi geçiştiremezsin, yumuşatamazsın. Basbayağı çalmışsın işte. Demagoji yapma.
quote:Logoyu küçülttüm ki KULLANMA diye!
Ben Casablanca yazısını bir defa yaptım, kaynak elimde, istersem büyüğünü de yaparım. Bu saatten sonra senin yapacağın yazıya benim neden ihtiyacım olsun ki?
Haa, sen yap bakalım şöyle büyüğünden bir "Casabalanca" o zaman tamam. Küçülterek olmaz bu iş, hiçbir şey ispatlayamazsın. Orjinalini küçültüğün zaman belli olmaz ama orjinalini büyüttüğün zaman hemen ortaya çıkar. Zaten PMDG için texture'a koyarken büyültmek zorunda kaldın tabii, kenarları beyaz beyaz kalmış, kabak gibi ortada. ?imdi küçücük logo ile yazıyı gösterip "işte kendi yaptığım logolar" diyerek aklın sıra çocuk kandırıyorsun.
Yahu, bana sorsaydın "Olmaz. Ben kendim yaptım, kimseye vermem! Paylaşmam!" mı diyeceğim?
Arno ile DC-10 pijama boyası hakkında tartıştığımız zaman sen de olayın içine dahil olmuştun, benim bu konuda ne kadar titiz ve hassas olduğumu bildiğin halde izin istemedin. Sanalpilot ile buraya screenshot'ları koydun, bir kelime bahsetmedin.
E bir zahmet sinirlendim.
Ha bir de, Turkish yazısının font'unun Ahoroni ile alakası yok. Casablanca'yı sen söyle bakalım, söyleyebilirsen tabii...