Herkese merhaba
Arkadaşlar benim büyük bir sorunum var Yardımlarınızı bekliyorum.
Gecengün win98 çöktü yeniden kurulum yaptık sistem dosyaları aynı şekilde kaldı ve win 98 sorunsuz calışıyor bütün eski yükledi?im programlarda çalşıyor fs2002 dahil Offline da sorunsuz çalışıyor online yapmaya çalıştı?ımızda gene sorunsuz çalışıyor ama gercek bir ba?lantı yok.
Fs2002 de online oluyorum oda tamam host işlemide tamam alt+tab win98 SB menüsü sb main program sb multiplayer connect ve sorunlar başlıyor tcp/ıp secili bir sonraki adım Start search locete session 127.0.0.1 yazıyorum yada boş geçiyorum VE BU YAZILAR ÇIKIYOR
_____________________ERROR ENUMERATYNG DYRECTPLAY GAMES ____________
Ve ba?lantı kuramıyorum.
Sb Programını Yki kere otomatik install etim ve RW dede hiç ba?lantı yapamıyorum.
Ve arkadaşlar fs2002 Uninstall eti?im zaman yüklemem şu an imkansız.Yani bu Güzel ortama elimde olmadan bir süreli?ine veda etmiş oluca?ım Yardımlarınız için teşekkürederim.
Sevgiler Saygılar
Engin KESKYN
VTA35
SB Direct Play
merhaba.
aynı sorun mu bilmiyorum ama yine de anlatayım.
WinXP ve FS2002 kullanıyorum.
Üç bilgisayarlı bir ağım var ve geçenlerde ağ bağlantısını (performans kazanabilmek için) disable ettim.
Sizin yazdığınız mesaj çıktı. Ağ bağlantı ayarlarından olabileceğini anlayana kadar bağlanamadım.
Emin değilim ama aynı sorun olabilir. Belki ağ ayarları ile ilgilidir.
Saygılar
Uğur Uzgan.
aynı sorun mu bilmiyorum ama yine de anlatayım.
WinXP ve FS2002 kullanıyorum.
Üç bilgisayarlı bir ağım var ve geçenlerde ağ bağlantısını (performans kazanabilmek için) disable ettim.
Sizin yazdığınız mesaj çıktı. Ağ bağlantı ayarlarından olabileceğini anlayana kadar bağlanamadım.
Emin değilim ama aynı sorun olabilir. Belki ağ ayarları ile ilgilidir.
Saygılar
Uğur Uzgan.
Engin bey selam,
FS2002 de modules klasorune Hostsb.dll i kopyaladiysaniz bunu calistirip sonra SB yi calistirip connect olabilirsiniz.Ben uzun suredir boyle connect oluyorum.Zira multiplayer ile connect oldugumda surekli kilitlenme sorunu yasadim.Bunu deneyebilirsiniz.
Saygilar.
Ahmet Aybirtek
FS2002 de modules klasorune Hostsb.dll i kopyaladiysaniz bunu calistirip sonra SB yi calistirip connect olabilirsiniz.Ben uzun suredir boyle connect oluyorum.Zira multiplayer ile connect oldugumda surekli kilitlenme sorunu yasadim.Bunu deneyebilirsiniz.
Saygilar.
Ahmet Aybirtek
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Değerli arkadaşlarım,
Aynı sorun bende de vardı ancak sanırım olayı yanlış yorumluyorsunuz. Sorun en son connect olurken çıkıyor ve o mesajı alıyorsunuz. Bunu bir akşam bağlanmaya çalışırken dene-yamul metodu(bana özgü:)) ile çözdüm. 127.0.0.1 IP'li VATSIM server'ında bir sorun var. Connect olurken 139.179.14.84 IP'li Türkiye Server'ını hem SB hemde RW için yazarsanız sorunsuz bağlanabilirsiniz.
Selçuk Poyraz
TK157
Aynı sorun bende de vardı ancak sanırım olayı yanlış yorumluyorsunuz. Sorun en son connect olurken çıkıyor ve o mesajı alıyorsunuz. Bunu bir akşam bağlanmaya çalışırken dene-yamul metodu(bana özgü:)) ile çözdüm. 127.0.0.1 IP'li VATSIM server'ında bir sorun var. Connect olurken 139.179.14.84 IP'li Türkiye Server'ını hem SB hemde RW için yazarsanız sorunsuz bağlanabilirsiniz.
Selçuk Poyraz
TK157