SB Direct Play

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
engoosti
Junior Member
Junior Member

Herkese merhaba

Arkadaşlar benim büyük bir sorunum var Yardımlarınızı bekliyorum.

Gecengün win98 çöktü yeniden kurulum yaptık sistem dosyaları aynı şekilde kaldı ve win 98 sorunsuz calışıyor bütün eski yükledi?im programlarda çalşıyor fs2002 dahil Offline da sorunsuz çalışıyor online yapmaya çalıştı?ımızda gene sorunsuz çalışıyor ama gercek bir ba?lantı yok.

Fs2002 de online oluyorum oda tamam host işlemide tamam alt+tab win98 SB menüsü sb main program sb multiplayer connect ve sorunlar başlıyor tcp/ıp secili bir sonraki adım Start search locete session 127.0.0.1 yazıyorum yada boş geçiyorum VE BU YAZILAR ÇIKIYOR

_____________________ERROR ENUMERATYNG DYRECTPLAY GAMES ____________

Ve ba?lantı kuramıyorum.

Sb Programını Yki kere otomatik install etim ve RW dede hiç ba?lantı yapamıyorum.

Ve arkadaşlar fs2002 Uninstall eti?im zaman yüklemem şu an imkansız.Yani bu Güzel ortama elimde olmadan bir süreli?ine veda etmiş oluca?ım Yardımlarınız için teşekkürederim.

Sevgiler Saygılar

Engin KESKYN
VTA35
uuzgan
Average User
Average User

merhaba.
aynı sorun mu bilmiyorum ama yine de anlatayım.
WinXP ve FS2002 kullanıyorum.
Üç bilgisayarlı bir ağım var ve geçenlerde ağ bağlantısını (performans kazanabilmek için) disable ettim.
Sizin yazdığınız mesaj çıktı. Ağ bağlantı ayarlarından olabileceğini anlayana kadar bağlanamadım.
Emin değilim ama aynı sorun olabilir. Belki ağ ayarları ile ilgilidir.
Saygılar

Uğur Uzgan.
engoosti
Junior Member
Junior Member

Uğur yardımın için teşekkür ederim bende win98 var şuan ağı nasıl disable ettin nereden

saygılar sevgiler

Engin Keskin
vta35
uuzgan
Average User
Average User

WinXp'de system tray'de ağ bağlantı simgesi var, üzerine tıklayıp kolayca disable ediliyor. Win98'de nasıl olabilir bilmiyorum.
Bence ağ ayarlarını kontrol etmenizde fayda olabilir.
Saygılar
Uğur Uzgan
sabih
Rookie
Rookie

Selamlar,

Buna benzer bir sorun benimde başıma gelmişti. (Ancak ayni hata mesajımıydı bilemiyorum)Directx'in son versiyonunu yükledim ve halloldu diye hatırlıyorum.

Umarım işinize yarar.

Sabih Gültekin
SFO/TK052
aybirtek
VIP Member
VIP Member

Engin bey selam,
FS2002 de modules klasorune Hostsb.dll i kopyaladiysaniz bunu calistirip sonra SB yi calistirip connect olabilirsiniz.Ben uzun suredir boyle connect oluyorum.Zira multiplayer ile connect oldugumda surekli kilitlenme sorunu yasadim.Bunu deneyebilirsiniz.
Saygilar.
Ahmet Aybirtek
uuzgan
Average User
Average User

Hostsb kopyalandı ise FS2002 multiplayer açmaya gerek yok mu? ben mi yanlış anladım.

Uğur Uzgan
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Değerli arkadaşlarım,

Aynı sorun bende de vardı ancak sanırım olayı yanlış yorumluyorsunuz. Sorun en son connect olurken çıkıyor ve o mesajı alıyorsunuz. Bunu bir akşam bağlanmaya çalışırken dene-yamul metodu(bana özgü:)) ile çözdüm. 127.0.0.1 IP'li VATSIM server'ında bir sorun var. Connect olurken 139.179.14.84 IP'li Türkiye Server'ını hem SB hemde RW için yazarsanız sorunsuz bağlanabilirsiniz.

Selçuk Poyraz
TK157
engoosti
Junior Member
Junior Member

Kıymetli Dostlarım

Yardımlarınız için hepinize candan teşekkür ederim.

Bunların hepsini deneyeceğim.Hostsb.dll şuan yüklü Görüşmek üzere.

Sevgiler saygılar

Engin Keskin
Vta35
Post Reply

Return to “Training Lounge”