Son zamanlarda açtı?ım problem konularından sonra çok problemli bir fs2002 kullanıcısı oldu?umu farkettim

.Bu sefer de sorun şu.Geçenlerde Bologna(LIPE) - Roma(LIRF) arası kısa bir uçuş yapmaktaydım,fs2002imde simflyers LIRF scenery yüklüydü,romaya inişe geçti?imde meydan ve pistler görünmüyordu,sadece meydanın arazisi toprak renk farkından belliydi,uzak oldu?um için scenery load etmedi heralde dedim ama yaklaştıkça de?işen birşey olmadı ve meydanın olması gereken yerde sadece toprak vardı mecburen inişi iptal etmek zorunda kaldım (allahtan online de?ildi),daha sonra simflyers lirf scenery yi kaldırıp tekrar kurdum,bu sefer meydan geldi yerine fakat sorun şu ki görünürde meydan var fakat uçaklar toprak üzerinde gider gibi davranıyor yani hala meydanda de?il de toprakta gidiyorum sanıyor fs.fs2002 de toprakta gidince uçak hoplayıp zıplamaya başlıyor işte meydanın her noktasında bu durum aynı taxi yaparken hoplaya zıplaya gidiyorum kalkışlar inişler çok zor.scenery yi kaldırıyorum bu sefer olması gereken default meydan çıkmıyor gene toprak arazi çıkıyor.scenery yi tekrar ekliyorum hala toprak üzerindeyim.scenery.cfg yi kontrol ettim herhangi bir exclude yada flatten ayarı yok normalde gerekmiyor da.acaba bunu nasıl çözebilirim bilen varmı fs2002 klasörünün neresindedir bu lirf in orjinal dosyaları bulamadım nolur yardım edin çok teşekkürler

.
Sorunlu kaptanınız Bu?ra
=)
Bu?ra O?uzülgen
TK1125