TC-JLK 'KIRKLARELI' SAW-TZX-SAW

Questions, comments; documents about Airbus related products (PSS, Wilco, Aerosoft Xtended and others) ...
vbnick
Average User
Average User

Arkadaşlar merhaba...

Foruma yazmayalı uzun süre oldu. Bu arada baya bi e?itim ve uçuşlar yaptık. Tabi di?er işimde extra. Bu uçuşlardan en yenisi Sabiha Gökçen 'den Trabzon'a ve geri dönüşü idi. Benim için iki kere özeldi bu uçuş. 1. ilk defa kamera ile çekime pulic da?ıtım için kaptanlarım izin verdi. Ykincisi uça?ın ismi "KIRKLARELY" idi, benim memleketim.. tabi en önemlisi, her zamanki gibi uçak bir AIRBUS 320'ydi. Batur arkadaşımla yaptı?ımız bu uçuşta çok güzel fotolar çektik ve en önemlisi kameraya aldık bütün uçuşu. Fotoların bazıları aşa?ıda. Video 400mb. Divx. linki aşa?ıda. Bu uçuşta bize yardım eden Sn. Cpt. Volkan Demiröz ve CPT. Bahri ye çook teşekkürlerimizi sunarız.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kayhan TANRISEVEN
ŞY - STU.PILOT (REAL LIFE)
A320 - 340 CHECK CAPTAIN
THY656
VIP Member
VIP Member
Name: Selim BILGIN
PID: 656
Vatsim ID: 853361
City: Aydin

Kayhan
bir airbus uçuşunu çekip bizlerle paylaşman çok güzel.
Yalnız link'i bir daha verir misin?

selim bilgin
vbnick
Average User
Average User

Selim hocam, bende çook vermek istiyorum linki ama bir problem var, servere hala updload edemedi.. Ben etmiştir diye yazdım bu yazıyı, fakat diğer bilgisayara baktığımda işyerinde hala upload edememiş..ben size upload eder etmez vericem linki.. Sözüm söz.. en geç bu akşama elinizde olur.. link bu : http://69.182.97.36/demo/oyak/saw-tzx.avi çalıştığı zaman upload bitmiş demektir..:)

Kayhan TANRISEVEN
THY - STU.PILOT (REAL LIFE)
A320 - 340 CHECK CAPTAIN
Onur Captain
Average User
Average User
Name: Onur VARDAL
PID: 559

Kayhan Kaptan resimler gayet guzel, eminim video da bir o kadar guzeldir, linkin calismasini sabirsizlikla bekliyorum. :)

Bizlerle paylastigin icin tesekkurler...

Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"
Image
alperdilaver
Junior Member
Junior Member
Name: Alper DİLAVER
PID: 539
Vatsim ID: 847840
City: TRABZON

ne selam ne sabah vermicem kusura bakmayın.[:(!]

Trabzona gelıyosunuz ve haber yok!!!!!!!!!!

Ayıp vallaha.. Bırakın haber vermeyı, yer ekıbınde Miraç, Gökhan Özellikle de Uğur Alkan a desenız( ismini sayamadıgım diğer yer elemanları ve kuleden Oğuzhan Kahya cabası) hemen bana ulaşırdınız. Memlekete geliyosunuz ve sızı ağırlayamıyoruz. O videoları bırıncı elden alamıyoruz[V].... Ayıp ki ne ayıp Kayhan[V][B)]... Hava limanının az ustu kafanı kaldırıp guneye bakınca KTÜ ve benım ev ordan 5 dk mesafe...[xx(]

TK539
Alper DİLAVER
KTÜ Fen Bilimleri Enst.
Ulaştırma Anabilim Dalı
Yüksek Lisans Öğrencisi
vbnick
Average User
Average User

Alper hocam, çook özür dilerim valla.. 2 hafta sonra yine ordayım...%100 senide görecem!:) Ama sorma..bu uçuş çok haybeden oldu. Sabihadan geç kalktık 35 dakika (videoda sarfettiğim kötü sözleri duyacaksınız Trabzon'un havası ile ilgili...:) 100ft idi görüş onun için hemen kalkmadık.) geç olarak oraya vardığımzda trabzon dönüş seferinin kalkmasına 15dk vardı...Valla benden duymuş olmayın kaptanlar yemek yiyebilmek için aşağıda 15 dakka delay verdiler:)))) yani uçaktan bile çıkmadık.. Ben Trabzon'a geldikmi gelmedikmi anlamayadım bile... Bu seferki gelişim yatılı olacak..bol bol görüşürüz. Bu arada server %90 da kaldı filmi upload ederken... problem ne bilmiyorum.. Valla Alper hocam havadan bir şahane gözüküyor Trabzon... mutlaka videoyu gör..

Çok selamlar...

Kayhan TANRISEVEN
A320 - 340 CHECK CAPTAIN
vbnick
Average User
Average User

Arkadaşlar birtürlü server'a upload edemiyorum, meğerse server güvenlik son anda hep engelliyormuş benim dosyayı. ?öyle yapalım, isteyene CD halinde gönderiyim, isteyen Emule paylaşım programından saw-tzx olarak aratırsın benim bilgisayardan indirsin. ?u anda paylaşımda ve 1 hafta öyle kalacak. Daha iyi fikri olan varsa söylesin çünkü bende fikir kalmadı:(

Kayhan TANRISEVEN
A320 - 340 CHECK CAPTAIN
alperdilaver
Junior Member
Junior Member
Name: Alper DİLAVER
PID: 539
Vatsim ID: 847840
City: TRABZON

Selam Kayhan
Gelirsen gelmeden bır ıkı gun once muhakkak haber ver kı organıze olabıleyım. Trabzonu gezdıreyım sana hatta ayarlayabılırsen 2 gun yatılı ayarlamaya calıs.. Uzun Göle,Sumelaya falan da gıderız ki bayılacaksın ( tezimi teslim ediyom su anda,bende gezmek istiyom aslında. 1 aydır canım burnumdan geldı de) su an da tam mevsımı doğa guzelliği açısından.... Topoğrafya hakkatten guzel hele kısın daha guzzeldır. ?ubat ayında ankaraya gıderken kar yagmıstı dağların eteklerıne kadar. 3D goruntu tam cıkardı cekebılseydım kalkısı ama malesef dıgıtal foto kardesımde idi... Kesın ara 4 gozle beklıyorum hele bıde su Sacıt DOKUZLAR denen kaptanı da ayarlamaya calıs o vatandasın namını cok duydum tanısmak nasıp olmadı.:-))))))))))

telefonum 0 542 616 1996 ( 24 saat acıktır ıstedığın vakıt ara)

TK539
Alper DİLAVER
KTÜ Fen Bilimleri Enst.
Ulaştırma Anabilim Dalı
Yüksek Lisans Öğrencisi
ertansekmen
Newbie
Newbie

msn adresime sizi ekliyorum hocam, uçuş kaydını bir şekilde alırsam bendeki bir sunucuya yükleyebilirim...

selamlar,
ertan
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

ilk uçağa bindiğim günden beri biniş kartlarımı saklarım. B737-800 THY'ye ilk geldiğinde sanırım ilk birkaç uçuşunun birinde İzmir'e uçmuştum. biniş kartımı kaptana gönderip imzlamasını istemiştim, 737-800'deki ilk uçuşum anısına :) Dokuzlar kaptan imzalamıştı biniş kartımı, soyadını 9 şeklinde yazmıştı :) hala duruyor bende :)

....simdi buldum kartımı..muhtemelen ADB-IST ucusu,26 Kasım (yıl yok ama herhalde 1998-99-2000 civarı, bu 3-4 sene boyunca hemen her hafta uçtum hatta)TK367 (şimdi yok bu sefer sayısı) saat 21:30 her zamanki gibi cam kenarı :) 23F şansa o zamanki biniş kartının arkası reklamsızmış :)

Hakan737Guven
EmirhanKöksalTHY

Bendede ilk A310ların geldiğinde hatıra olarak verilen Zarflar var.Babama vermişler ben saklıyorum onları birde B738 lerin geldiğinde 2 tane rozet var birinde B738in kuyruğu var ve altında B737-800 yazısı var birde Teslim töreni rozeti var katılmıştım teslim töreninie TC-JFD Rize uçağının ilk kokpitine ben oturmuştum.Hatta Rize uçağı 1 kere pas geçmişti selamlamak amacıyla baya resmim var o günden.

Image
ertansekmen
Newbie
Newbie

ftp server : 81.213.183.118
username : flyşy
password : flywişus

iyi seyirler
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

Ertan hocam çok teşekkürler yalnız serverda 2 video var biri 400kb digeri 194mb orjinal video 400mb değilmiydi kuculttunuz mu?

Buğra Oğuzülgen
TK1125
Image
ertansekmen
Newbie
Newbie

kayhan kaptan ne yukledi ise o hocam, ben kontrol ettim: buyuk dosya izlenebiliyor, bilgi icin...

-kayhan kaptan eylemlerinin devamini diliyoruz; olurda A380 yakalarsan kacirma lutfen :)
vbnick
Average User
Average User

Ertan hocam,

Daha bitmediki upload! bilgisayari kapatiim, sonra yine actim devam etsin diye CuteFTP tanidi ama heralde server izin vermiyor resume olayina. Evet buyuk olan esas olan, kucuk olan zaten bisey yok onda, yanlis upload:) Hocam acil cevabini bekliyorum!

Kayhan TANRISEVEN
A320 - 340 CHECK CAPTAIN
Post Reply

Return to “Airbus Fleet”