A340 Landing Video...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

Bu videoyu dün Budapeşte inişim sırasında kaydettim.Bilgisayarımdaki donanım çok iyi olmadı?ından pek kaliteli de?il fakat idare eder [:I].Fakat videoyu sıradan olmaktan çıkartan yaklaşmada 400 feet kalana kadar sıfır görüş olmasıydı.400 feet üzerinde overcast bulutların tavanı vardı ve tam pas geçme hazırlıklarına başlamışken bulutların içinden çıktım ve karşıma pist geldi derin bir oh çektim :D.
2002 de replay yaparken add-on uçaklarda hep sorun yaşamaktayım bu yüzden normalde olmayan bir "don't sink" uyarısı vermekte GPWS devamlı.bunu dikkate almayın malesef çok gürültülü fakat bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum[V] .
Bu arada videoyu bedava host eden sitenin belirli bir sayıda indirme limiti var ve 7 gün içinde siliyolar bu yüzden videoyu indiremezseniz sürpriz olmasın başka bir host bulana kadar bu şekilde idare etmek zorundayım sanırım.indirebilenler için umarım hoşunuza gider.Açılan sayfada "Click here to download şe file now" a tıklayarak indirebilirsiniz.Buyrunuz:

http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=1GN8 ... AP568Z0TC4

Bu?ra O?uzülgen
TK1125
Image
Ercan Ozpinar
Newbie
Newbie
Name: Ercan Ozpınar
PID: 62

Merhaba Buğra kaptan

Bu videoyu hangi program ile kayıt edip .WMV file yapıyorsun ?

Selamlar

Ercan Özpınar
Hollanda
vbnick
Average User
Average User

Buğra kaptan,

GPWS Warningleri Upper Panelden kapatırsanız warningler ses ile ikaz edilmez.

Birde bu konuyu airbus driver köşesine koysanız daha yararlı olur. Hem rahat bulunur hem konular dağılmaz.

[url="mailto:kayhan@turkishbird.com"]Image[/url]
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”