Merhabalar,
Son birkac gundur SB ile problem yasamaktayim. Herzaman oldugu gibi once SBRelay baslatiyorum sonra FS multiplayer .... Sonunda ucusa baslarken hersey normal SquawkBox normal calısıyor fakat 5 dakika sonra (bazen 40 dakika oluyor belirli bir zaman degil hep degisiyor) SB da yazıp gonderdigim yazilari FS ekraninda goremiyorum SB acip bakmam lazim yani yazilar yukaridaki yesil kutunun icinden gecmiyor bir tek benim yazdiklarim degil diger pilotlarin yazdiklarini da ancak SB acip oradan baktigimda gorebiliyorum. Problem birtek bu olsa HIC sorun olmaz ama bu olay olduktan sonra diger trafiklerde oldugu yerde kaliyor ornke olarak TK550 ben LTBA da FMC hazirlarken RWY36R a taxi yapiyordu sonra yine bu problem oldu ve TK550 orada kaldi birkac trafik daha vardi hepsi dondu kaldi. Fakat SB icinde yazismalari takip ettigimde hepsi varacaklari yere varmislardi veya yaklasiyorlardi yani havaalaninda degillerdi sonuc olarak! Ama ben onlari orada goruyordum... Bu her ucusumda boyle oluyor bazen kalkmadan bazen kalktıktan sonra SB gidiyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir eger yardimci olursaniz gercekten sevinecegim....
Tunacan ALTINAY
TK828
SquawkBox Problemi
Selamlar
Diğer trafiklerin donup kalması refresh rate ile ilgili olabilir. Yani SB'ın yenileme hızı..Normalde bile diğer trafikler keisntili olarak görünüyor. Sizde tamamen duruyor anladığım kadarıyla.. Bunu denemişsinizdir ama yinede sorayım, Squawkbox'ı uninstal edip , KLASÖRÜNÜDE tamamen silerek yeniden kurulum yapmayı denediniz mi?
İnternet bağlantısı akla geliyor ama trafikleri donuk görüpte SB içinde yazışmaları görüyor olmanız ve VATSIM conected olmanız bağlantı hatası ihtimalini ortadan kaldırıyor.. Yapılandırma hatası var gibi.. Diğer trafikleri görme durumu CSL ile de ilgili.. Ama evet CSL de hata olsa hiç trafik göremezdiniz. ??? Squawkbox'ı silerken CSL klasörünü de silip tekrar kurmayı bir deneyin.. ...\Aircraft\CSL
Bu arada yeni versiyon Squawkbox 3 neredeyse çıkmak üzere.. www.squawkbox.ca Son videosunu izledim , trafik oldukça akıcı görünüyor..Kesinti yok.. Forumda izlediğim kadarıyla yeni birçok eklenti olacak görsel açıdan..
Kolay gelsin..
Cüneyt Damar
Captain
TK1193

Diğer trafiklerin donup kalması refresh rate ile ilgili olabilir. Yani SB'ın yenileme hızı..Normalde bile diğer trafikler keisntili olarak görünüyor. Sizde tamamen duruyor anladığım kadarıyla.. Bunu denemişsinizdir ama yinede sorayım, Squawkbox'ı uninstal edip , KLASÖRÜNÜDE tamamen silerek yeniden kurulum yapmayı denediniz mi?
İnternet bağlantısı akla geliyor ama trafikleri donuk görüpte SB içinde yazışmaları görüyor olmanız ve VATSIM conected olmanız bağlantı hatası ihtimalini ortadan kaldırıyor.. Yapılandırma hatası var gibi.. Diğer trafikleri görme durumu CSL ile de ilgili.. Ama evet CSL de hata olsa hiç trafik göremezdiniz. ??? Squawkbox'ı silerken CSL klasörünü de silip tekrar kurmayı bir deneyin.. ...\Aircraft\CSL
Bu arada yeni versiyon Squawkbox 3 neredeyse çıkmak üzere.. www.squawkbox.ca Son videosunu izledim , trafik oldukça akıcı görünüyor..Kesinti yok.. Forumda izlediğim kadarıyla yeni birçok eklenti olacak görsel açıdan..
Kolay gelsin..
Cüneyt Damar
Captain
TK1193