yoke+rudder

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
fvefa
Junior Member
Junior Member

Dolar kuru elverişliyken FS2002 ye rudder+yoke alabilme zamanı gibi. Piyasada CH ve Thrustmaster ürünleri var. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Ferdi Vefa

http://www.simw.com/index.cfm?fuseactio ... =2&smid=25 adresinde her ikiside mevcut.
aybirtek
VIP Member
VIP Member

Sayin Ferdi bey,
bende CH Virtual pilot ve pedallari var 4 yildir kullaniyorum ve memnunum.Yeni cikan tipleri USB ve uzerinde buton sayisi daha fazla.
Turkiye'de bir ara ARC bilgisayar reklamlarinda CH urunlerine de yer veriyordu,ancak bu sirketin web sitesine bir turlu register olamadim.
Yurt disindan getirildigi zaman ambalajlarin buyuklugu sorun olur saniyorum.Ayrica nakliye masrafi da fazla olabilir.Turkiye de satiliyorsa,bana da bildirirseniz sevinirim.
Bana gore kesinlikle alinmasi gerekli bir urun.
Ben pedallarla FS2000 de problem yasadim bir turlu istedigim gibi kalibre edemedim,FS2002 de cok guzel calisiyor.Ozellikle inislerde ve cross wind varsa cok ise yariyor.
Saygilarimla.
Ahmet Aybirtek
tsevim
Junior Member
Junior Member
Name: Taner Sevim
PID: 182

Sayın Ahmet Aybirtek
Sizin kullanmış olduğunuz yoke de titreşim özelliği mevcutmu acaba ?

Taner Sevim
aybirtek
VIP Member
VIP Member

Merhaba Taner bey,
hayir titresim yok,ic yapisi da oldukca basit sadece potansiyometreler var.
Microsoft force feedback 2 de var ama onunla (B737)fazla gercekci olmuyor.Ancak onun kullanilacagi zaman A340 ile baslayacak,cunku A340 da joystick var.
Saygilarimla
Ahmet Aybirtek
tsevim
Junior Member
Junior Member
Name: Taner Sevim
PID: 182

Sayın Ahmet Aybirtek
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Ben Microsoft Force Feedback 2 kullanıyorum. Bana göre 737 'de fena değil. Ama 340 'ta hiç denemdim. Fakat yoke alınacaksa bunun da force feedback özelliğinin olmasını tercih ederim.

Saygılarımla
Taner Sevim
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”