Multiplayer Problemi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Altinay
Average User
Average User

Merhabalar

Su FS de cikan problemlerden biktim artik! Bu aksam LTBA-LTAC ucusumu yapmak icin SBRelay baslattim her zaman ki gibi FS actim multiplayer da search dedigim zaman hicbirsey bulamiyor nedenini anlayamadim...

Evin icine benim makinamdan wireless internet kuruldu acaba onun ayarlari bu problemi yaratmis olabilir mi?...

Valla ne zamandir adam gibi sorunsuz ucus yapamiyorum. Lutfen yardim edin tesekkurler...

Tunacan ALTINAY
Viper
Rookie
Rookie
Name: Erdinç Ertan
PID: 174

Aynı problemi bende yaşamıştım, ve ne yazıkki Lokal ağ bağlantısını XP'nin sihirbazıyla yapmıştım.. Bu ağ bağlantısını sistemden silmeden fs9'dan join olamamıştım. search kısmına local ip vermeme rağmen :(

Erdinç ERTAN
TK174
"Senior Captain"
Koray Koru
Junior Member
Junior Member

Sn. Altınay,

En azından eleme olması için yazmak istedim, kullandığınız wireless ağlantının sorununuz la pek bir ilgisi yok kanımca. Sistemde internet iniz olmasa dahi, SBrelay ile Fs9 un bağlantı kurabiliyor olması gerekir, internet sqbox ile bağlantı zamanında gerekli bir adım kanımca.
Dün ben problem yaşadım, Sbrelay açıyorum Fs9 başlatıyorum ve multiplayer da search ettiğimde gelmiyordu, Sqbox u tekrar kurdum sonra adımları tekrar ettiğimde geldi. Ip adresi boşken search ettirin yoksa 127.0.0.1 diyerek bir search yaptırın tabi bunları sanırım denemişsinizdir.

kolay gele,

İyi Uçuşlar,

Koray KORU
TK720
"Uçuyorum o halde varım!"
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”