Merhabalar
Büyük ihtimal bu forumda benim soraca?ım sorulardan sıkılmış olacaksınız bu yıl içerisinde...
Sorum 1:
Intersectionların gps dışında kullanımı nasıl olur?
Çok sa?olun şimdiden
(yüzsüzlü?e bak cevap vermek zorundasınız gibi oldu)
Mali.
TK1224
Mehmet Ali (Mali) Anıl
Intersections ve gelmesi muhtemel sorular
- THY2
- VIP Member
- Name: Bülent AKBAY
- PID: 2
Merhaba,
Soracağınız bir çok soruya cevap bulacağınızı düşündüğüm ilgili dökümana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.flyşy.com/downloads/IFR-Tutorial_english.pdf
Forum kuralları gereği lütfen mesajlarınızı isim soyadı ve varsa FlyTHY Pilot Numaranız ile lütfen imzalayınız.
Kolay gelsin.
Bülent Akbay
FlyTHY
Administration
Soracağınız bir çok soruya cevap bulacağınızı düşündüğüm ilgili dökümana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.flyşy.com/downloads/IFR-Tutorial_english.pdf
Forum kuralları gereği lütfen mesajlarınızı isim soyadı ve varsa FlyTHY Pilot Numaranız ile lütfen imzalayınız.
Kolay gelsin.
Bülent Akbay
FlyTHY
Administration
-
- Newbie
Gelmiş ve gelmesi muhtemel olan ortalama 10 soruyu cevapladınız.
çok sağolun.
Ben bunları download kısmında bulamıyorum fakat.
download kısmında bulunanların çoğu deadlink çıkıyor bide
bu döküman gibi hiç yazzmayıp orada gizlice duran dökümanlar inebiliyor.
neyse benim okumam lazım.
Birde bu trvacc de zamanında bulunmuş olan
High/Low Altitude En-route Chart (1.16Mb)
AIRAC Cycle 200403
a sahip olan birisi atabilirmi?
ihtiyacım var bayağı aslında.
sağolun
Mehmet Ali Anıl
TK1224
çok sağolun.
Ben bunları download kısmında bulamıyorum fakat.
download kısmında bulunanların çoğu deadlink çıkıyor bide
bu döküman gibi hiç yazzmayıp orada gizlice duran dökümanlar inebiliyor.
neyse benim okumam lazım.

Birde bu trvacc de zamanında bulunmuş olan
High/Low Altitude En-route Chart (1.16Mb)
AIRAC Cycle 200403
a sahip olan birisi atabilirmi?
ihtiyacım var bayağı aslında.
sağolun
Mehmet Ali Anıl
TK1224
-
- Newbie
- Name: Ali ihsan PASLI
- PID: 1217
Merhabalar Benim Bülent Hocamdan bir ricam olacak(Mümkünse)! Hocam ben (Almanya'dan) firsat buldukca calismalarima devam ediyorum. Ama kendimi tam veremedigimiz icin pek yol alamadim. Malumunuzdur gurbette yasam mücadelesi.IFR-Tutorial english.pdf dökümani actim okuyorum ama ingilizcemiz de yetersiz. Bu yüzden bu dökümanin türkce tercümesi yapilabilir mi? Eger mümkünse cok iyi olur. Saygi ve sevgilerimle. Ali Ihsan PASLI,offline üye.(ID=1217)
- THY2
- VIP Member
- Name: Bülent AKBAY
- PID: 2
Sevgili Ali İhsan.
Maalesef tercüme yapabilecek zamanım yok ancak üyelerimizden senin gibi yardım isteyen arkadaşlara fayda sağlamak için ilgili dökümanı Türkçe ye çevirip word formatında bana ulaştıran olursa uygun formatta herkesin faydalanmasını sağlayabilirim.
Ayrıca öğrenmek istediğin bir çok konu ile ilgili forumda defalarca yazılar yazıldı bu tür türkçe bir dökümana kavuşana kadar forumda bunları arayabilirsin.
Kolay gelsin.
Bülent Akbay
FlyTHY
Administration
Maalesef tercüme yapabilecek zamanım yok ancak üyelerimizden senin gibi yardım isteyen arkadaşlara fayda sağlamak için ilgili dökümanı Türkçe ye çevirip word formatında bana ulaştıran olursa uygun formatta herkesin faydalanmasını sağlayabilirim.
Ayrıca öğrenmek istediğin bir çok konu ile ilgili forumda defalarca yazılar yazıldı bu tür türkçe bir dökümana kavuşana kadar forumda bunları arayabilirsin.
Kolay gelsin.
Bülent Akbay
FlyTHY
Administration
-
- Newbie
- Name: Ali ihsan PASLI
- PID: 1217
Merhabalar tekrar FLYTHY Ailesi! Öncelikle Bülent hocam aciklamalariniz icin tesekkür ederim. Eminim ki Ingilizcesi tercüme yapabilecek kadar iyi olan arkadaslar cikar aramizdan, insallah kisa zamanda bu sorunu da cözüp yardim ederler, cok minnettar kalirim. Kendimiz de calisiyoruz cözüm icin ama yetersiz de kalabiliyoruz. Ben Öncelikle FLYTHY Ailesinin yeni yilini kutlar, 2005 te bütün sanal havaci arkadaslarima basarilar zevkli ucuslar dilerim. Ayrica özel yasamlarinda huzur,mutluluk ve is hayatinda da basarilar dilerim. Sevgiyle kalin, Dostca kalin. Ali ihsan PASLI(ID=1217,Offline üye-ALMANYA)