Değerli Kaptanlarım ,
Bugün tatile çıktım tam uçmaya karar veriyorum kalkışı yapıyorum ALT CRUIZE olduğum zaman hangi uçak tipinde olursa olsun FATAL ERROR OCCUARDED sorunu ile karşılaşıyorum...Google'dan aradım UIAutomotionCore.dll dosyasını değiştimemi söyleyen bi forum bulmuştum...değiştirdim başlarda hiç sorun çıkarmıyordu fakat başımın belası ERROR yin çıkıyor karşıma...Win7 için bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?
Win7 Fatal Error Occuarded Sorunu
-
- Senior Member
- Name: Fatih Çevik
- PID: 3817
- Vatsim ID: 1104588
- City: Istanbul
Geçmiş olsun Efe Kaptan.EFEDGHN wrote:Değerli Kaptanlarım ,
Bugün tatile çıktım tam uçmaya karar veriyorum kalkışı yapıyorum ALT CRUIZE olduğum zaman hangi uçak tipinde olursa olsun FATAL ERROR OCCUARDED sorunu ile karşılaşıyorum...Google'dan aradım UIAutomotionCore.dll dosyasını değiştimemi söyleyen bi forum bulmuştum...değiştirdim başlarda hiç sorun çıkarmıyordu fakat başımın belası ERROR yin çıkıyor karşıma...Win7 için bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?
Aslında sorunu anlamak için Windows Event Manager dan hatanın detayını görmek gerekli.
Bu arada ben Windows 7 64bit kullanıyorum. UIAutomotioncore.dll hatası için ben bu dll'i bir siteden indirdiğim kopyasıyla değiştirdim. Dilersen bendeki kopyasını sana mail ile yollayabilirim. Bir de FSX.exe'i Win XP capability modda çalıştırdığına emin ol.
Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
- THY3600
- Newbie
- Name: Alper TARAKCI
- PID: 3600
- Vatsim ID: 996118
- City: Ankara
Kaptanım aynı sorunu bende uzun uçuşlarda yaşıyorum. Mümkünse bana da o .dll dosyasını atabilirmisiniz? "alpertarakci@gmail.com"
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Senior First Officer
Alper Tarakcı
Ankara 03/06/1991
Resting at LTAC
Alper Tarakcı
Ankara 03/06/1991
Resting at LTAC
-
- Junior Member
- Name: Efe DAGHAN
- PID: 4238
- Vatsim ID: 1130970
- City: Antalya
Hocam aslında sorunu çözdüm ama biraz zahmetli oldu...UIAutomotionCore.dll dosyasını
1) C :/ Program Files(x86) / Microsoft Games / Flight Simulator X klasörünün içine attım
2) C :/ Program Files(x86) / Windows / System32 klasörünün içine attım
3) Son olarak Squawkbox'ta uçarken server'ı değiştirdim ve sorunum çözüldü

1) C :/ Program Files(x86) / Microsoft Games / Flight Simulator X klasörünün içine attım
2) C :/ Program Files(x86) / Windows / System32 klasörünün içine attım
3) Son olarak Squawkbox'ta uçarken server'ı değiştirdim ve sorunum çözüldü

-
- Junior Member
- Name: Efe DAGHAN
- PID: 4238
- Vatsim ID: 1130970
- City: Antalya
Hocam yazdığım .dll dosyasını google'da aratın her yerde var zaten yukarıda yazığım yerlere atıp server değiştirirseniz sorun çözülecektir..İyi Uçuşlar olsunTHY3600 wrote:Kaptanım aynı sorunu bende uzun uçuşlarda yaşıyorum. Mümkünse bana da o .dll dosyasını atabilirmisiniz? "alpertarakci@gmail.com"
Teşekkürler.