Kaptanlarım,
PMDG NGX'i büyük heyecanla yükledim ancak uçmak için FSX'i çalıştırdığımda sadece çerçeveleri görüyorum, hiçbir şekilde hiçbir düğmeye müdahale edemiyorum, Gauge'ler'de simsiyah.
Kısacası hevesim kursağımda kaldı
Bu poblemi aşmanın bir yöntemi varmıdır? (Acaba XP kullanmamdan dolayı kaynaklanabilirmi?)
Herkese şimdiden çok teşekkürler
BARIŞ
PMDG 737NGX problemi
- THY4752
- Average User
- Name: Hakan PALIOGLU
- PID: 4752
- Vatsim ID: 1101377
- City: Istanbul
Yeni konu açmayayım arkadaşın sorusuna ek olarak küçük bir soru sorayım istedim....
Parking breake kalkış için pist başına giderken çalışmakta ancak inişten sonra çalışmamakta neden olabilir?
teşekkürler
Parking breake kalkış için pist başına giderken çalışmakta ancak inişten sonra çalışmamakta neden olabilir?
teşekkürler
- THY3892
- Rookie
- Name: Burak ANATURK
- PID: 3892
- Vatsim ID: 1110532
- City: Oman
merhaba pmdg forumda yayinlanan ''hotfix'' i yuklediniz mi?THY771 wrote:Kaptanlarım,
PMDG NGX'i büyük heyecanla yükledim ancak uçmak için FSX'i çalıştırdığımda sadece çerçeveleri görüyorum, hiçbir şekilde hiçbir düğmeye müdahale edemiyorum, Gauge'ler'de simsiyah.
Kısacası hevesim kursağımda kaldı
Bu poblemi aşmanın bir yöntemi varmıdır? (Acaba XP kullanmamdan dolayı kaynaklanabilirmi?)
Herkese şimdiden çok teşekkürler
BARIŞ
Burak Anatürk
PID:3892
PID:3892
O hata ngx in gerçekliğiyle alakalı bişey. FMC ye failures e bakarsanız aşırı firenleme ve hot breake hatası olduğunu görebilirsin. Hatanın giderilmesi için FMC den hataları silebilirsiniz. benim başıma iniş sonrasında frenlerin takılı kalması gibi bi problem gelmişti onuda dipnot olarak yazayım takılı kaldığında 5-6 defa hızlı şekilde frenleme tuşuna basarsanız frenler açılıyor ve park edilene kadar fren tutmuyor. Bu hatayı bir daha görmek istemiyorsanız Fmc den Simulations sayfasından hatayı kapatabilşirsiniz. Kolay gelsinhknpal wrote:Yeni konu açmayayım arkadaşın sorusuna ek olarak küçük bir soru sorayım istedim....
teşekkürler
- THY4743
- Senior Member
- Name: Targan UNUTMAZ
- PID: 4743
- Vatsim ID: 1130878
Herkese selamlar, bende yeni bir konu açmadan burdan sormak istedim,
PMDG NGX Virtual Cockpitte gece Overhead paneldeki aydınlatma düğmelerinden biri bende çalışmıyor!
Sadece yazıları aydınlatan çalışıyor diğeri çalışmıyor! Sizlerde de böylemi acaba?
Teşekkür ederim,
Targan,
4743
PMDG NGX Virtual Cockpitte gece Overhead paneldeki aydınlatma düğmelerinden biri bende çalışmıyor!
Sadece yazıları aydınlatan çalışıyor diğeri çalışmıyor! Sizlerde de böylemi acaba?
Teşekkür ederim,
Targan,
4743

- THY3061
- Average User
- Name: Fatih SERPEN
- PID: 3061
- Vatsim ID: 1194888
- City: Kocaeli
Sanırım çalışmıyor diye bahsettihiniz "CIRCIUIT BREAKER". Bu aydınlatma her iki pilotun da arkasında bulunan sigorta panellerinin aydınlatmasıdır, diğer panelleri aydınlatmaz. Overhead paneli aydınlatmak için "DOME WHITE" kullanabilirsiniz.targo wrote:Herkese selamlar, bende yeni bir konu açmadan burdan sormak istedim,
Teşekkür ederim,
Targan,
4743
Fatih SERPEN
ATPL(A) Frozen
B-737NG
ATPL(A) Frozen
B-737NG
- THY4743
- Senior Member
- Name: Targan UNUTMAZ
- PID: 4743
- Vatsim ID: 1130878
Teşekkür ederim Fatih kaptan cevap için, bir sorumda PMDG NGX te replay yapıp inişi seyretmek istediğimiz zaman görüntü kesik kesik oluyor ve
hiç bir alet çalışmıyor buda genel bir sorunmu? Yada bunun için başka bir programmı kullanlılyor?
Tekrar teşekkür ederim,
Targan,
4743
hiç bir alet çalışmıyor buda genel bir sorunmu? Yada bunun için başka bir programmı kullanlılyor?
Tekrar teşekkür ederim,
Targan,
4743