...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY4422
Senior Member
Senior Member
Name: Cuneyt ARSLAN
PID: 4422

Arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hepsi önemli benim için. Cihazı 3 gündür kullanıyorum. Resimler de eklemeyi düşünüyorum fsxle ilgili fakat ilk tespitlerim şöyle;

fsx service packlari kurmadan önce full detay uçmak imkansızdı 5 6 fps falandı bazı yerlerde. Fakat sp1 ve 2yi kurunca birden bire 40 fpslerin üstüne çıktım. Henüz bir yama yüklemedim. Default uçaklar ve default sceneryler kullanarak denedim bunu. Hatta 3d kokpitte 60 fpslerde geziyor. yani performansı açıkçası beklemediğim kadar iyi. İlerde atinin hd 6xxx olmadı hd 5xxx serisinden bir ekran kartı edinirsem uzun süre yeter gibi geliyo bana. Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar için güzel bir örnek oldu inşallah. Bu fiyata alınabilecek en iyi performans belki de
Apollo
Legend
Legend
Name: Erdal ELMACI
PID: 3195
Vatsim ID: 1059183
City: Ankara

Cüneyt kaptanım hayırlı olsun.

Keşke bu mesajınızı da diğer mesajınızın altına ekleseydiniz de o konu bu şekilde sizin testlerinizin sonucunu da içermiş olsaydı.

Bu konu başlığı ile aralarda kaynayıp gidecek yoksa.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
THY4422
Senior Member
Senior Member
Name: Cuneyt ARSLAN
PID: 4422

:) kaptanım new topic dedim heralde yanlışlık olmuş hemen taşıyorum. Teşekkürler bu arada
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”