Selam Değerli Kaptanlar,
Hakan Güven üstad benden 1 gün önce davrandı.Önce emekleri için teşekkür ediyorum...
Bende LTBA_2008_V2010 ADEX ile FSX için bir AFCAD düzenlemiştim.Benim AFCAD sanırım biraz daha ayrıntılı.
05-23 pisti gerçek boyutunda ve gerçek projeye uygun olarak genişledi.Asfalt oldu ve E1...E8 8 adet çıkış yapıldı.
Pist isimleri düzeltildi.Yaklama chartlarına göre ils ve course değerleri check edildi ve güncellendi.
Meydan taxi isimleri değiştirildi ve taxsign değişiklikleri yapıldı.
Ekim 2010 itibarıyla park yerleri ve konumları, sayıları mevcut plana göre güncellendi.(İç hatlar değiştirilmedi zira körük eklenmesi ve gate numaralarının değişmesi gerek)
Ek dosyada afcad dosya,txt açıklama dosyası,meydan ile ilgili yeni dökümanlar ve 1-2 tane 05-23 foto bulacaksınız.
Lütfen yükleme yapmadan önce txt dosyayı okuyunuz..
Tespit ettiğiniz eksikilk, görüş, istek ve önerileriniz hakkında bana geri dönüş yapınız...
Saygılarımla,
http://uploading.com/files/24e6f593/LTB ... 2Bfsx.rar/
LTBA_2008_V2010_for_fsx
- THY4292
- Senior Member
- Name: Hakan DAGHAN
- PID: 4292
- Vatsim ID: 1134887
- City: İzmir
Birkaç foto...

Uploaded with ImageShack.us

-
- Junior Member
- Name: Efe DAGHAN
- PID: 4238
- Vatsim ID: 1130970
- City: Antalya
Hakan kaptanım(Babacım) evde gördüğüm kadarıyla ve testlerimden anladığım kadarıyla gerçek 1 e 1 ölçülerde 05-23 pisti ve yeni taxi çıkışları gerçekten çok güzel oldu.Ils süzülüşleri de gerçekten sorunsuz diğer kaptanlarıma da söylüyorum mutlaka indirilmesi gereken bir afced dosyası....
ltba 2010 karşınızda ne duruyosunuz işte size direct indirme linki...
http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=150972
ltba 2010 karşınızda ne duruyosunuz işte size direct indirme linki...
http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=150972

- THY4292
- Senior Member
Selçuk Kaptanım iyi geceler,
Hakan Güven üstadın yayınladığı ürünü gördüm,kendisi ile bugün yazışma imkanımızda oldu ve hatta fsx te kendi makinamda da kurdum.Dün tam bende yayınlayacaktım ki kendisi benden önce davrandı.Eline sağlık ...
Kendi imalatımı övmek istemem ancak detaylar, pist ve taxi yollarının gerçek projeye göre konumları ve birebir uygunlukları,05-23 taxiyolları,(39 metre genişlik) taxisign vb birçok detayda ciddi farklılıklar var.
Hatta 17-35 L ve R için yapılacak yeni taxi yollarının da projesi elimde ama daha imalatı yapılmadan yapmak olmaz...
Eğer fsx kullanıyorsanız tavsiye ederim...
Ömer Kaptanım gerçekten fsx için yaptıklarımı biranda fs9'a çeviren bir imkan olsa 2 si içinde yayınlamak isterim ama benim hiç fs9'um olmadı ..
Keyifli uçuşlar...
Hakan Güven üstadın yayınladığı ürünü gördüm,kendisi ile bugün yazışma imkanımızda oldu ve hatta fsx te kendi makinamda da kurdum.Dün tam bende yayınlayacaktım ki kendisi benden önce davrandı.Eline sağlık ...
Kendi imalatımı övmek istemem ancak detaylar, pist ve taxi yollarının gerçek projeye göre konumları ve birebir uygunlukları,05-23 taxiyolları,(39 metre genişlik) taxisign vb birçok detayda ciddi farklılıklar var.
Hatta 17-35 L ve R için yapılacak yeni taxi yollarının da projesi elimde ama daha imalatı yapılmadan yapmak olmaz...
Eğer fsx kullanıyorsanız tavsiye ederim...
Ömer Kaptanım gerçekten fsx için yaptıklarımı biranda fs9'a çeviren bir imkan olsa 2 si içinde yayınlamak isterim ama benim hiç fs9'um olmadı ..

Keyifli uçuşlar...
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Hakan kaptanım AFCAD için ellerinize, açıklama için ağzınıza sağlık
Ben Ömer kaptan 2004 için de yapılsa dediği için yazmıştım son postumu, her iki konu başlığındaki yazışmaları izliyorum. FS2004 kullanıcısıyım ve sanırım öyle kalacağım, oysa FSX'e ve SP1+ACC sahibiyim ama gözüm yemiyor FSX ile uğraşmaya. FSX kullanıcısı olsam mutlaka çalışmanızı kullanmak isterdim, tekrar ellerinize sağlık.
Sevgiler.

Sevgiler.
- THY4292
- Senior Member
Selçuk Kaptanım,
Nazik ifadeleriniz için teşekkürler, bence hemen FSX'e geçmelisiniz.Sanırım, FS2004 için şu anda çok yüksek performanslı makinalar olduğundan geçmiyorsunuz ama gidişat FSX'e doğru...madem programlar hazır...
Daha elimde yayınlamayı düşündüğüm Anadoludaki havaalanlarına ait bugüne güncellenmiş hazırladığım AFCAD dosyalar var...onlarıda yayınlamaya başlayınca fikrinizi umarım değiştirebilirim...
Keyifli uçuşlar....
Nazik ifadeleriniz için teşekkürler, bence hemen FSX'e geçmelisiniz.Sanırım, FS2004 için şu anda çok yüksek performanslı makinalar olduğundan geçmiyorsunuz ama gidişat FSX'e doğru...madem programlar hazır...

Daha elimde yayınlamayı düşündüğüm Anadoludaki havaalanlarına ait bugüne güncellenmiş hazırladığım AFCAD dosyalar var...onlarıda yayınlamaya başlayınca fikrinizi umarım değiştirebilirim...

Keyifli uçuşlar....